Samsung Galaxy S20 Ultra er tilgængelig i Cloud White

På nogle markeder er Samsung Galaxy S20 Ultra i farven Cloud White først på vej i handlen. I Danmark har den været tilgængelig i noget tid.

Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 Ultra i farven Cloud White kan købes i Danmark (Foto: Samsung)

Samsung har lanceret en flot hvid variant af Galaxy S20 Ultra. På nogle markeder er den ikke tilgængelig endnu, som i Vietnam, hvor den først kan forudbestilles i perioden fra 12.-18. juni og først lander i handlen efterfølgende. Det skriver GSMArena.com.

Tilbage i april skrev vi, at rygterne florerede om, at Galaxy S20 Ultra var på vej i en ny farve. Det er uvist om det var Cloud White, at der var tale om.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Samsung Danmark oplyser til MereMobil.dk, at den ikke er ny eller på vej i Danmark. For den er her allerede. Farven hedder officielt Cloud White. Alle specifikationerne er præcis som på de øvrige varianter af Galaxy S20 Ultra, hvilket betyder 12 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

-”Den er tilstede i det danske marked hos flere af forhandlerne/operatørerne,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

De forhandlere, som har den særlige Cloud White Edition er ProShop, Elgiganten, Power, Telia og YouSee.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Du kan læse meget mere om Galaxy S20 Ultra og hvad den byder på af specifikationer og funktioner.

Galaxy S20 Ultra | Review | Oplev 108 megapixels og 100x zoom

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil afsløre deres nye Galaxy Note20-serie i starten af august. Og nogle af rygterne går på, at Galaxy Note20+ kommer med 50x zoom. Der er dog ikke nogle officielle udmeldinger fra Samsung på nuværende tidspunkt hverken omkring lancering eller specifikationer.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram