Samsung Galaxy S20 Ultra er tilgængelig i Cloud White

0

På nogle markeder er Samsung Galaxy S20 Ultra i farven Cloud White først på vej i handlen. I Danmark har den været tilgængelig i noget tid.

Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 Ultra i farven Cloud White kan købes i Danmark (Foto: Samsung)

Samsung har lanceret en flot hvid variant af Galaxy S20 Ultra. På nogle markeder er den ikke tilgængelig endnu, som i Vietnam, hvor den først kan forudbestilles i perioden fra 12.-18. juni og først lander i handlen efterfølgende. Det skriver GSMArena.com.

Tilbage i april skrev vi, at rygterne florerede om, at Galaxy S20 Ultra var på vej i en ny farve. Det er uvist om det var Cloud White, at der var tale om.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Samsung Danmark oplyser til MereMobil.dk, at den ikke er ny eller på vej i Danmark. For den er her allerede. Farven hedder officielt Cloud White. Alle specifikationerne er præcis som på de øvrige varianter af Galaxy S20 Ultra, hvilket betyder 12 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

-”Den er tilstede i det danske marked hos flere af forhandlerne/operatørerne,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

De forhandlere, som har den særlige Cloud White Edition er ProShop, Elgiganten, Power, Telia og YouSee.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Du kan læse meget mere om Galaxy S20 Ultra og hvad den byder på af specifikationer og funktioner.

Galaxy S20 Ultra | Review | Oplev 108 megapixels og 100x zoom

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil afsløre deres nye Galaxy Note20-serie i starten af august. Og nogle af rygterne går på, at Galaxy Note20+ kommer med 50x zoom. Der er dog ikke nogle officielle udmeldinger fra Samsung på nuværende tidspunkt hverken omkring lancering eller specifikationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer