OnePlus Z afsløres i juli – se lækkede oplysninger

Specifikationer, pris og lanceringsdato. Det ser ud til, at alt om den kommende budgettelefon fra OnePlus er afsløret før tid. Se alle oplysningerne her.

OnePlus 6
OnePlus 6 kom i 2018 startede prisen på 3.899 kroner. I dag koster den billigste OnePlus 8-telefoner 5.399 kroner. Noget tyder på, at OnePlus er på vej til igen at lancere en telefon, hvor toppen er skåret af prisen.

Vi har flere gange skrevet om den kommende budgettelefon fra OnePlus. Det ventes, at telefonen vil få navnet OnePlus Z.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

Nu forlyder det i en tråd på onlineforummet DesiDime, at PayBack-brugere er blevet spurgt om de er interesseret i at købe en smartphone fra OnePlus med visse specifikationer til en bestemt pris (via XDA-Developers). PayBack er et kundeloyalitetsprogram, der giver dig mulighed for at optjene belønningspoint på din shopping i mere end 100 forskellige onlineshops og fysiske butikker i Indien. Det skriver Mspoweruser.com.

I denne undersøgelse kom der altså detaljer frem om en endnu ikke lanceret OnePlus-telefon. Undersøgelsen nævnte ikke OnePlus Z, men specifikationerne minder meget om det, der tidligere er lækket om OnePlus Z.

Alle detaljer er afsløret... Måske

Ifølge undersøgelsen kommer den unavngivne telefon med 6,56 tommer AMOLED skærm med 90 Hz opdateringshastighed. Processoren er en Snapdragon 765, mens der er 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Derudover er batteriet på 4.300 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning. Dette stemmer dog ikke overens med tidligere rygter om, at OnePlus Z var spottet på Geekbench med 12 GB RAM.

OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

Kameraet er et triple-kamera med 64 megapixels hovedsensor, 16 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels dybdecentor eller macro-shooter. Dette er endnu uvist. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Det ser også ud til, at OnePlus Z kommer med fingeraftrykslæser i skærmen.

Prisen der nævnes er 318 dollars eller mere præcist nævnes en pris på rs. 24.000 på det indiske marked. Dette er blevet omregnet til omkring 318 dollars.  

OnePlus Z lanceres fredag den 10. juli i Indien. Om det er en lancering generelt på verdensplan eller blot for det indiske marked er endnu uvist.

Mens du venter på nyt om OnePlus Z, så se denne video hvor vi går tættere på kameraet i OnePlus 8 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

OnePlus i en særlig McLaren Edition skal vi ikke lige forvente, at der kommer flere varianter af. McLaren har oplyst, at samarbejdet er stoppet - helt efter planen.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
OnePlus indgår samarbejde med skatelegende

BEKRÆFTET: Den danske skateboardlegende Rune Glifberg er den nye ambassadør for OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram