OnePlus Z afsløres i juli – se lækkede oplysninger

Specifikationer, pris og lanceringsdato. Det ser ud til, at alt om den kommende budgettelefon fra OnePlus er afsløret før tid. Se alle oplysningerne her.

OnePlus 6
OnePlus 6 kom i 2018 startede prisen på 3.899 kroner. I dag koster den billigste OnePlus 8-telefoner 5.399 kroner. Noget tyder på, at OnePlus er på vej til igen at lancere en telefon, hvor toppen er skåret af prisen.

Vi har flere gange skrevet om den kommende budgettelefon fra OnePlus. Det ventes, at telefonen vil få navnet OnePlus Z.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

Nu forlyder det i en tråd på onlineforummet DesiDime, at PayBack-brugere er blevet spurgt om de er interesseret i at købe en smartphone fra OnePlus med visse specifikationer til en bestemt pris (via XDA-Developers). PayBack er et kundeloyalitetsprogram, der giver dig mulighed for at optjene belønningspoint på din shopping i mere end 100 forskellige onlineshops og fysiske butikker i Indien. Det skriver Mspoweruser.com.

I denne undersøgelse kom der altså detaljer frem om en endnu ikke lanceret OnePlus-telefon. Undersøgelsen nævnte ikke OnePlus Z, men specifikationerne minder meget om det, der tidligere er lækket om OnePlus Z.

Alle detaljer er afsløret... Måske

Ifølge undersøgelsen kommer den unavngivne telefon med 6,56 tommer AMOLED skærm med 90 Hz opdateringshastighed. Processoren er en Snapdragon 765, mens der er 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Derudover er batteriet på 4.300 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning. Dette stemmer dog ikke overens med tidligere rygter om, at OnePlus Z var spottet på Geekbench med 12 GB RAM.

OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

Kameraet er et triple-kamera med 64 megapixels hovedsensor, 16 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels dybdecentor eller macro-shooter. Dette er endnu uvist. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Det ser også ud til, at OnePlus Z kommer med fingeraftrykslæser i skærmen.

Prisen der nævnes er 318 dollars eller mere præcist nævnes en pris på rs. 24.000 på det indiske marked. Dette er blevet omregnet til omkring 318 dollars.  

OnePlus Z lanceres fredag den 10. juli i Indien. Om det er en lancering generelt på verdensplan eller blot for det indiske marked er endnu uvist.

Mens du venter på nyt om OnePlus Z, så se denne video hvor vi går tættere på kameraet i OnePlus 8 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

OnePlus i en særlig McLaren Edition skal vi ikke lige forvente, at der kommer flere varianter af. McLaren har oplyst, at samarbejdet er stoppet - helt efter planen.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram