Nye covers til iPhones og remme til Apple Watch er klar

Apple har afsløret nye silikonecovers til iPhone 11-serien, samt matchende remme til Apple Watch. Se den nye sommerkollektion her.

Sommeren er her – vejret er varmere og kalenderen siger juni måned. Det er heller ikke gået Apples næse forbi. De har lige sendt en ny sommerkollektion af silikone covers og remme til Apple Watch.

Mobilsalget hos Samsung og Apple gik voldsomt tilbage

De nye silikone covers passer til Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Farverne har fået nogle friske ”sommernavne”: Havgus, Vitamin C og Linnedblå. De nye covers koster 349 kroner uanset, hvilken af iPhone 11-modellerne man har. Dog skal man være opmærksom på, at man får købt til lige præcis den telefonmodel man har.

Har man et Apple Watch også, så findes der også matchende remme i sports-modellen. Remmene fås til både Apple Watch 40 mm og 44 mm. En ny rem koster 399 kroner. I alt findes der 19 forskellige remme i sportsrem-modellen.

Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

Foruden de tre ovenstående farver, så er der også kommet en ny skifergrå rem til Apple Watch. Denne koster også 399 kroner.

De nye remme findes på Apples officielle webshop samt hos forskellige forhandlere. Det er dog ikke alle forhandlere, som har alle farver og modeller i sortiment.

Mens du venter på de nye iPhone-modeller, der måske / måske ikke er forsinket. Ja, så kan du altså få genopfrisket din gamle med et nyt cover samt få ny rem til dit Apple Watch.

Vidste du, at det er 5 år siden det første Apple Watch blev lanceret?

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at Apple også lancerede nye ”Price-edition”-remme blandt andet til Apple Watch. Disse findes både i sports-modellen, samt i Nike Sportsrem.

Læs også:
Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram