Nye covers til iPhones og remme til Apple Watch er klar

9

Apple har afsløret nye silikonecovers til iPhone 11-serien, samt matchende remme til Apple Watch. Se den nye sommerkollektion her.

Sommeren er her – vejret er varmere og kalenderen siger juni måned. Det er heller ikke gået Apples næse forbi. De har lige sendt en ny sommerkollektion af silikone covers og remme til Apple Watch.

Mobilsalget hos Samsung og Apple gik voldsomt tilbage

De nye silikone covers passer til Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Farverne har fået nogle friske ”sommernavne”: Havgus, Vitamin C og Linnedblå. De nye covers koster 349 kroner uanset, hvilken af iPhone 11-modellerne man har. Dog skal man være opmærksom på, at man får købt til lige præcis den telefonmodel man har.

Har man et Apple Watch også, så findes der også matchende remme i sports-modellen. Remmene fås til både Apple Watch 40 mm og 44 mm. En ny rem koster 399 kroner. I alt findes der 19 forskellige remme i sportsrem-modellen.

Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

Galleri: Se de nye farver her

Foruden de tre ovenstående farver, så er der også kommet en ny skifergrå rem til Apple Watch. Denne koster også 399 kroner.

De nye remme findes på Apples officielle webshop samt hos forskellige forhandlere. Det er dog ikke alle forhandlere, som har alle farver og modeller i sortiment.

Mens du venter på de nye iPhone-modeller, der måske / måske ikke er forsinket. Ja, så kan du altså få genopfrisket din gamle med et nyt cover samt få ny rem til dit Apple Watch.

Vidste du, at det er 5 år siden det første Apple Watch blev lanceret?

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at Apple også lancerede nye ”Price-edition”-remme blandt andet til Apple Watch. Disse findes både i sports-modellen, samt i Nike Sportsrem.

Læs også:
Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer