Nye covers til iPhones og remme til Apple Watch er klar

Apple har afsløret nye silikonecovers til iPhone 11-serien, samt matchende remme til Apple Watch. Se den nye sommerkollektion her.

Sommeren er her – vejret er varmere og kalenderen siger juni måned. Det er heller ikke gået Apples næse forbi. De har lige sendt en ny sommerkollektion af silikone covers og remme til Apple Watch.

Mobilsalget hos Samsung og Apple gik voldsomt tilbage

De nye silikone covers passer til Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Farverne har fået nogle friske ”sommernavne”: Havgus, Vitamin C og Linnedblå. De nye covers koster 349 kroner uanset, hvilken af iPhone 11-modellerne man har. Dog skal man være opmærksom på, at man får købt til lige præcis den telefonmodel man har.

Har man et Apple Watch også, så findes der også matchende remme i sports-modellen. Remmene fås til både Apple Watch 40 mm og 44 mm. En ny rem koster 399 kroner. I alt findes der 19 forskellige remme i sportsrem-modellen.

Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

Foruden de tre ovenstående farver, så er der også kommet en ny skifergrå rem til Apple Watch. Denne koster også 399 kroner.

De nye remme findes på Apples officielle webshop samt hos forskellige forhandlere. Det er dog ikke alle forhandlere, som har alle farver og modeller i sortiment.

Mens du venter på de nye iPhone-modeller, der måske / måske ikke er forsinket. Ja, så kan du altså få genopfrisket din gamle med et nyt cover samt få ny rem til dit Apple Watch.

Vidste du, at det er 5 år siden det første Apple Watch blev lanceret?

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at Apple også lancerede nye ”Price-edition”-remme blandt andet til Apple Watch. Disse findes både i sports-modellen, samt i Nike Sportsrem.

Læs også:
Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram