iPhone 13 kommer uden notch og Lightning-port

RYGTE: Det er det samme rygte hvert eneste år. Så snart vi kigger på den kommende iPhone, så forlyder det, at den endelig kommer med USB-C og uden notch.

iPhone 11
Notchen i toppen af skærmen på iPhone 11, kan ifølge et nyt rygte blive fortid i iPhone 13. (Foto: MereMobil.dk)

Det er endnu ikke sket, at lige præcis de to rygter har holdt vand. Indtil videre holder Apple stædigt fast i den famøse Lightning-port – i hvert fald når det kommer til iPhones. Det samme gælder notchen, der siden sit indtog har været fast inventar på fronten af Apples iPhones.

I dette tilfælde stammer rygtet fra den japanske side, Mac Otakara, som har delt en række billeder af det, der angiveligt er et 3D-print af iPhone 13. Telefonen er angiveligt 2021-versionen af den nuværende iPhone 11. Men selvom der er tale om den billigere telefon i serien, forlyder det, at den både kommer med frontkamera under skærmen og USB-C. I hvert fald viser billederne ingen notch, tynde kanter og USB-C-port.

(Foto: Mac Otakara)
Sådan kommer fronten på iPhone 13 til at tage sig ud, ifølge billeder af en prototype. (Foto: Mac Otakara)

Nu kommer in-screen kameraerne

På et af billederne kan man se kameraopsætningen på den kommende telefon. På billedet ser det ud til, at der er gjort plads til fem sensorer, men en af dem bliver højst sandsynligt mikrofon til eksempelvis audiozoom.

Skifter Apple endelig til USB-C?

Det er som sagt et gentagende rygte, det med at Apple skal skifte Lightning ud med USB-C. Apple har tidligere skiftet Lightning-porten i iPad Pro ud med den universale USB-port. Af en eller anden grund vil Apple bare ikke lade iPhone følge trop.

For nyligt er nye rygter begyndt at svirre, hvor det påstås, at Apple helt vil skrotte USB-porten i deres telefoner. De vil med andre ord overgå helt til trådløse teknologier.

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Selvom prototypen på billederne viser noget, som kunne være en USB-C-port, så er det stadigvæk bare en prototype. Derudover er der som sagt tale om iPhone 13, så vi kommer med garanti til at vente med at få svar til 2021.

Spørgsmålet er så bare, om Apple endelig tør tage det samme skridt, som de fleste Android-producenter tog for tre år siden.

Seneste nyhed fra Apple er om den nye iPhone SE, der meget vel kan gå hen og blive en kæmpe succes. Blandt andet på grund af prisen. John G har kigget på forskellen mellem den billige iPhone SE og den dyre iPhone 11 Pro.

Mere til historien

Det forlyder, at Apple også vil lancere en ny iPad Mini i 2021. Den nye iPad Mini skal angiveligt følge samme strategi, som Apple benytter med iPhone SE.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram