Apple på vej med budget-iPad og ny iPad Mini

Analytikeren Ming-Chi Kuo forudser, at Apple er på vej med en budget-iPad i efteråret og en ny iPad Mini i starten af 2021.

iPad 10.2" 2019
Apple Pencil giver flere muligheder på en iPad, som det her ses på iPad 10.2" fra 2019 (Foto: Apple)

Skal vi tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med flere nye iPads.

Han forventer, at Apple i andet halvår af 2020 vil præsentere en budget-iPad. I starten af 2021 vil en ny iPad Mini se dagens lys. Det er dog uvist om lanceringerne rykkes lidt, da coronapandemien kan have givet nogle produktionsudfordringer. Det skriver Engadget.com.

Apple er kongen af tablets, men Android-producenterne har næsten også for få konkurrenter.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo kan budget iPad’en komme med en 10,8 tommer skærm, mens iPad Mini forventes at få en skærm på mellem 8,5 og 9 tommer. Dermed bliver skærmene altså større end vi tidligere har set. Den almindelige iPad har i dag en skærm på 10,2 tommer.

Selvom det altså ventes at være en ”budget-venlig” iPad, så kommer Kuo ikke ind på, hvad prisen forventes at blive. Dog mener Ming-Chi Kuo, at denne budgetvenlige iPad vil følge strategien, som Apple benytter med iPhone SE.

ANMELDELSE: iPhone SE | Den skal du bare købe nu

Det er spændende, hvilket prisniveau disse rygtede iPads vil ende i. Apple har med iPad Pro også givet iPad'en flere muligheder i forhold til tidligere. Dog er prisen også høj. Så vi forventer klart, at der vil være et marked for billigere iPads.

Det er vigtigt at huske, at Apple ikke har kommenteret på rygterne og spekulationerne og det derfor er uvist om de vil lancere disse iPads.

Den nuværende billigste iPad koster lige nu 2.999 kroner ifølge Apples vejledede priser. Det er en version med 10,2 tommer skærm og 32 GB lagerplads. Jeg har dog på %%%% Pricerunner fundet denne version til mellem 2.600 og 2.800 kroner.

Den seneste iPad vi har anmeldt er 2020-udgaven af iPad Pro. Selve enheden minder rigtigt meget om forgængeren. Til gengæld er tastaturet kraftigt opdateret. Læs testen af iPad Pro 2020 her.

Mere til historien

I starten kom iPad med iOS-styresystemet, men nu er det ”skilt ad” og hedder nu iPadOS. Du kan læse mere om nogle af de steder, hvor der er forskelle i 10 af nyhederne i iPadOS.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram