Huawei P40 Pro og P40 Lite er klar hos Call Me

Call Me har taget P40 Pro og P40 Lite fra Huawei i sortiment. Prisen er lige nu reduceret på markedet bedste kameramobil.

Huawei P40 Pro er kommet i sortiment hos Call Me (Kilde: Call Me)
Huawei P40 Pro er kommet i sortiment hos Call Me (Kilde: Call Me)

Huawei P40 Pro er en af forårets mest interessante smartphones, hvis vi blot kigger på specifikationerne. I Danmark er det største problem faktisk den manglende understøttelse af Googles apps og tjenester.

I vores test var nogle af de ”hårde” ord: ”Verdens bedste kamera- og hardware! Verdens mest mangelfulde brugeroplevelse!

ANMELDELSE: Huawei P40 Pro test – bedst og dårligst på samme tid

Men tør man give sig i kast med Huaweis egen brugerflade og AppGallery, så kan man nu gøre et godt køb.

Da Huawei P40 Pro blev annonceret i marts måned var prisen 7.999 kroner uden abonnement for modellen med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Denne kan nu købes for kun 6.480 kroner hos Call Me. Det er dermed en besparelse på 1.519 kroner.

PODCAST: Udfordret Huawei-topmodel og radio sendt fra hjemmekontoret

I vores test var der ingen tvivl om, at hardwaren virkelig er fantastisk. Derfor er der også meget telefon for pengene, hvis man kigger på specifikationerne. Men er det nok for danskerne? Måske… Efterspørgslen har i hvert fald været der, oplyser Call Me.

-”Call Me introducerer nu Huawei P40 Lite og P40 Pro i sortimentet, da vi på det seneste har oplevet interesse for telefonerne fra vores kunder – blandt andet på de sociale medier,” udtaler Ditte Meyer Eickstedt, Head of Device hos Call Me i en pressemeddelelse.

P40 Lite er også sat ned, dog er besparelsen på denne knapt så stor. Ved lanceringen var prisen 2.299 kroner uden abonnement. I dag fås den for 1.440 kroner hos Call Me.

Med den nye prissætning er Huawei P40 Pro så interessant for dig?

Tag også et lyt på podcastepisode #74 hvor vi har en ekspert til at vurdere Huaweis chancher fremadrettet.

Mere til historien

Huawei Mate 40 ser ud til, at få et kamera på 108 megapixels. Ifølge rygtet er der tale om et nyt objektiv på 108 megapixels med væsentligt forbedret optik, der efter sigende skal benyttes i Huawei Mate 40 og Huawei Mate 40 Pro

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram