Huawei Mate 40 afsløres måske i oktober

0

Traditionen tro ser det ud til, at Huawei i år også lancerer to flagskibe. Foruden P-serien så plejer de nemlig at lancere Mate-serien senere på året.

Huawei Mate 30-serien, som blev præsenteret i slutningen af 2019, var en første topmodel fra Huawei, der blev lanceret efter det kom frem, at Huawei ikke måtte bruge Googles tjenester. Der var også stor uvished om Mate 30-serien kom på det danske marked. Først gjorde den ikke, så gjorde den… Men det endte med, at den altså ikke kom på det danske marked.

Huawei Mate 30 Pro kommer aldrig til Danmark

Selvom den ikke kom på det danske (eller umiddelbart europæiske) marked, så solgte Mate 30 ganske fornuftigt.

I foråret 2020 hvor Huawei præsenterede P40-serien var det derfor usikkert om disse kom i Danmark. Det gjorde P40 Pro dog, selvom det var uden Googles tjenester. Huawei P40 Pro er en super spændende telefon, der desværre har en kæmpe mangel på vores marked – manglen på alle Googles tjenester.

Huawei P40 Pro test – bedst og dårligst på samme tid

Nu er rygterne så startet om Huawei Mate 40. Det ventes, at den vil blive afsløret i oktober. Det skriver Pocketnow.com.

Processoren ventes at være en Kirin 1000. Kodenavnet på Mate 40 er angiveligt ”Baltimore”.

Google melder klart ud om brug af apps for Huawei

Huawei har på nuværende tidspunkt ikke selv meldt noget ud om Mate 40-serien.

Vi forventer ikke, at Mate 40-serien bliver lanceret på det danske marked. Men vi følger det tæt og forventningen til hardwaren er stor.

Mere til historien

Huawei har i første kvartal i år haft stor fremgang i salget af wearables sammenlignet med samme kvartal sidste år. Tallene stammer fra analysefirmaet IDC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer