Har du set den nye Sonos Move?

VIDEO: Sonos Move, den bærbare Bluetooth-højttaler, kommer i en opdateret version. Se den nye Move-udgave her og læs de vigtige detaljer om batteritiden.

Min videoanmeldelse af Sonos Move fra efteråret 2019 er opdateret i denne udgivelse med den nye Lunar White-farve og vigtige informationer om batteritiden.

Sonos’ produkter er i hovedreglen tilgængelige i enten sort eller hvid, men siden i efteråret har Sonos Move kun været på markedet i sort. Det retter Sonos op på. En hvid Move er præsenteret.

Funktionaliteten i den hvide version er den samme som i den sorte. Den vejledende pris på 2.999 kroner rokkes der heller ikke ved. Det officielle navn på farven er ”Lunar White”. Udgaven kommer i butikkker i starten af juli.

Derimod har Sonos udsendt en generel softwareopdatering til Move, der forlænger afspilningstiden på batteriet med en time. Dermed kan du, ifølge specifikationerne, afspille musik i 11 timer fremfor som hidtil 10 timer.

Da jeg i oktober 2019 anmeldte Sonos Move var batteritiden et vigtigt omdrejningspunkt. Sonos har nemlig valgt en underlig tilgang til ”standby” eller for den sags skyld ”slukket” tilstand.

Standbytiden er kun 120 timer – altså fem dage. Du kan derfor ikke bruge Sonos Move til lejligheds musik på eksempelvis badeværelset, hvis du ikke har en stikkontakt. Uanset om du har slukket højttaleren bagpå, skal du 1-2 gange om ugen, flytte den hen på opladeren – også selvom du ikke har brugt højttaleren. Det er noget, der trækker ned i min anmeldelse.

Du kan her læse min anmeldelse af Sonos Move.

I videoen herunder kan du komme tæt på Sonos Move i sort og hvid samt høre mine kommentarer om batteritiden.

Sonos er ikke de eneste på markedet, der laver multiroom-systemer. Se her min videoanmeldelse af konkurrenten Denon Home.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd ud af dine højttalere

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Sonos frigav i starten af juni 2020 en ny app og en opdateret Sonos-app. Disse to apps er tilgængelige for at skille gamle og nye Sonos-enheder ad i to separate systemer. Læs her om Sonos vigtige opdatering.

Sonos er på vej med spændende nyt

Et nyt spændende produkt er på vej fra Sonos og forventningerne er store.

(mere…)
Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

(mere…)
Sonos Move 2 test | Forbedret, tung og dyr

TEST: Batteritiden er længere, og lyden er bedre, men vægten og prisen er stadig høj. Læs min test af den transportable højttaler, Sonos Move 2, her.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram