Har du set den nye Sonos Move?

VIDEO: Sonos Move, den bærbare Bluetooth-højttaler, kommer i en opdateret version. Se den nye Move-udgave her og læs de vigtige detaljer om batteritiden.

Min videoanmeldelse af Sonos Move fra efteråret 2019 er opdateret i denne udgivelse med den nye Lunar White-farve og vigtige informationer om batteritiden.

Sonos’ produkter er i hovedreglen tilgængelige i enten sort eller hvid, men siden i efteråret har Sonos Move kun været på markedet i sort. Det retter Sonos op på. En hvid Move er præsenteret.

Funktionaliteten i den hvide version er den samme som i den sorte. Den vejledende pris på 2.999 kroner rokkes der heller ikke ved. Det officielle navn på farven er ”Lunar White”. Udgaven kommer i butikkker i starten af juli.

Derimod har Sonos udsendt en generel softwareopdatering til Move, der forlænger afspilningstiden på batteriet med en time. Dermed kan du, ifølge specifikationerne, afspille musik i 11 timer fremfor som hidtil 10 timer.

Da jeg i oktober 2019 anmeldte Sonos Move var batteritiden et vigtigt omdrejningspunkt. Sonos har nemlig valgt en underlig tilgang til ”standby” eller for den sags skyld ”slukket” tilstand.

Standbytiden er kun 120 timer – altså fem dage. Du kan derfor ikke bruge Sonos Move til lejligheds musik på eksempelvis badeværelset, hvis du ikke har en stikkontakt. Uanset om du har slukket højttaleren bagpå, skal du 1-2 gange om ugen, flytte den hen på opladeren – også selvom du ikke har brugt højttaleren. Det er noget, der trækker ned i min anmeldelse.

Du kan her læse min anmeldelse af Sonos Move.

I videoen herunder kan du komme tæt på Sonos Move i sort og hvid samt høre mine kommentarer om batteritiden.

Sonos er ikke de eneste på markedet, der laver multiroom-systemer. Se her min videoanmeldelse af konkurrenten Denon Home.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd ud af dine højttalere

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Sonos frigav i starten af juni 2020 en ny app og en opdateret Sonos-app. Disse to apps er tilgængelige for at skille gamle og nye Sonos-enheder ad i to separate systemer. Læs her om Sonos vigtige opdatering.

Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram