Har du set den nye Sonos Move?

VIDEO: Sonos Move, den bærbare Bluetooth-højttaler, kommer i en opdateret version. Se den nye Move-udgave her og læs de vigtige detaljer om batteritiden.

Min videoanmeldelse af Sonos Move fra efteråret 2019 er opdateret i denne udgivelse med den nye Lunar White-farve og vigtige informationer om batteritiden.

Sonos’ produkter er i hovedreglen tilgængelige i enten sort eller hvid, men siden i efteråret har Sonos Move kun været på markedet i sort. Det retter Sonos op på. En hvid Move er præsenteret.

Funktionaliteten i den hvide version er den samme som i den sorte. Den vejledende pris på 2.999 kroner rokkes der heller ikke ved. Det officielle navn på farven er ”Lunar White”. Udgaven kommer i butikkker i starten af juli.

Derimod har Sonos udsendt en generel softwareopdatering til Move, der forlænger afspilningstiden på batteriet med en time. Dermed kan du, ifølge specifikationerne, afspille musik i 11 timer fremfor som hidtil 10 timer.

Da jeg i oktober 2019 anmeldte Sonos Move var batteritiden et vigtigt omdrejningspunkt. Sonos har nemlig valgt en underlig tilgang til ”standby” eller for den sags skyld ”slukket” tilstand.

Standbytiden er kun 120 timer – altså fem dage. Du kan derfor ikke bruge Sonos Move til lejligheds musik på eksempelvis badeværelset, hvis du ikke har en stikkontakt. Uanset om du har slukket højttaleren bagpå, skal du 1-2 gange om ugen, flytte den hen på opladeren – også selvom du ikke har brugt højttaleren. Det er noget, der trækker ned i min anmeldelse.

Du kan her læse min anmeldelse af Sonos Move.

I videoen herunder kan du komme tæt på Sonos Move i sort og hvid samt høre mine kommentarer om batteritiden.

Sonos er ikke de eneste på markedet, der laver multiroom-systemer. Se her min videoanmeldelse af konkurrenten Denon Home.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd ud af dine højttalere

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Sonos frigav i starten af juni 2020 en ny app og en opdateret Sonos-app. Disse to apps er tilgængelige for at skille gamle og nye Sonos-enheder ad i to separate systemer. Læs her om Sonos vigtige opdatering.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Robust højttaler er klar fra Ultimate Ears

Everboom er en ny robust højttaler som tåler fald og vand.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram