Sony inviterer til PlayStation 5-event

0

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Sony har inviteret til PlayStation 5-event torsdag den 4. juni.

Så er der ikke længe til vi får nyt om PlayStation 5. Sony har nemlig helt som rygterne forudsagde inviteret til event i næste uge. Helt præcist afholdes eventen torsdag den 4. juni 2020.

UPDATE: Sony har aflyst PlayStation 5-eventen og udskudt den til et senere tidspunkt

Sony har afsløret PlayStation 5 logo

Om vi får konsollen at se er uvist. Sony skriver i et blogindlæg, at spiltitlerne er vigtige. Derfor ventes det, at de vil præsentere nogle af de store spiltitler, som vil være klar fra start. Titlen på eventen er The Future of Gaming.

Spillene har stor betydning for PlayStation. Og Sony skriver da også i blogindlægget, at de har meget mere at byde på. Derfor kan fans glæde sig til, at selv efter næste uges event, så er der fortsat meget mere Sony glæder sig til at dele i fremtiden.

Det kunne det tyde på, at de gemmer fremvisningen af konsollen til en anden gang.

Invitationen afslører desuden den kommende PlayStation 5 DualSense controller i sort. Tidligere har den kun været fremvist i hvid.

Sony demonstrerer: Så hurtig er PlayStation 5

PlayStation 5 kommer i handlen til den vigtige julehandel. Coronakrisen har gjort, at det var uvist om den ville blive forsinket. Dette er dog ifølge Sony ikke tilfældet.

Tilbage i foråret 2019 gik der rygter om, at PlayStation 5 måske vil understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation. Dette har Sony hverken be- eller afkræftet. Så tiden må vise om rygterne holder stik.

Mere til historien

Modsat Sony så har Microsoft været meget anderledes i lanceringsstrategien af deres kommende konsol Xbox Series X. De fremviste designet i december 2019, selvom denne også først kommer på markedet til julehandlen 2020.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer