Sony inviterer til PlayStation 5-event

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Sony har inviteret til PlayStation 5-event torsdag den 4. juni.

Så er der ikke længe til vi får nyt om PlayStation 5. Sony har nemlig helt som rygterne forudsagde inviteret til event i næste uge. Helt præcist afholdes eventen torsdag den 4. juni 2020.

UPDATE: Sony har aflyst PlayStation 5-eventen og udskudt den til et senere tidspunkt

Sony har afsløret PlayStation 5 logo

Om vi får konsollen at se er uvist. Sony skriver i et blogindlæg, at spiltitlerne er vigtige. Derfor ventes det, at de vil præsentere nogle af de store spiltitler, som vil være klar fra start. Titlen på eventen er The Future of Gaming.

Spillene har stor betydning for PlayStation. Og Sony skriver da også i blogindlægget, at de har meget mere at byde på. Derfor kan fans glæde sig til, at selv efter næste uges event, så er der fortsat meget mere Sony glæder sig til at dele i fremtiden.

Det kunne det tyde på, at de gemmer fremvisningen af konsollen til en anden gang.

Invitationen afslører desuden den kommende PlayStation 5 DualSense controller i sort. Tidligere har den kun været fremvist i hvid.

Sony demonstrerer: Så hurtig er PlayStation 5

PlayStation 5 kommer i handlen til den vigtige julehandel. Coronakrisen har gjort, at det var uvist om den ville blive forsinket. Dette er dog ifølge Sony ikke tilfældet.

Tilbage i foråret 2019 gik der rygter om, at PlayStation 5 måske vil understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation. Dette har Sony hverken be- eller afkræftet. Så tiden må vise om rygterne holder stik.

Mere til historien

Modsat Sony så har Microsoft været meget anderledes i lanceringsstrategien af deres kommende konsol Xbox Series X. De fremviste designet i december 2019, selvom denne også først kommer på markedet til julehandlen 2020.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram