Sony inviterer til PlayStation 5-event

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Sony har inviteret til PlayStation 5-event torsdag den 4. juni.

Så er der ikke længe til vi får nyt om PlayStation 5. Sony har nemlig helt som rygterne forudsagde inviteret til event i næste uge. Helt præcist afholdes eventen torsdag den 4. juni 2020.

UPDATE: Sony har aflyst PlayStation 5-eventen og udskudt den til et senere tidspunkt

Sony har afsløret PlayStation 5 logo

Om vi får konsollen at se er uvist. Sony skriver i et blogindlæg, at spiltitlerne er vigtige. Derfor ventes det, at de vil præsentere nogle af de store spiltitler, som vil være klar fra start. Titlen på eventen er The Future of Gaming.

Spillene har stor betydning for PlayStation. Og Sony skriver da også i blogindlægget, at de har meget mere at byde på. Derfor kan fans glæde sig til, at selv efter næste uges event, så er der fortsat meget mere Sony glæder sig til at dele i fremtiden.

Det kunne det tyde på, at de gemmer fremvisningen af konsollen til en anden gang.

Invitationen afslører desuden den kommende PlayStation 5 DualSense controller i sort. Tidligere har den kun været fremvist i hvid.

Sony demonstrerer: Så hurtig er PlayStation 5

PlayStation 5 kommer i handlen til den vigtige julehandel. Coronakrisen har gjort, at det var uvist om den ville blive forsinket. Dette er dog ifølge Sony ikke tilfældet.

Tilbage i foråret 2019 gik der rygter om, at PlayStation 5 måske vil understøtte spil helt tilbage til den originale PlayStation. Dette har Sony hverken be- eller afkræftet. Så tiden må vise om rygterne holder stik.

Mere til historien

Modsat Sony så har Microsoft været meget anderledes i lanceringsstrategien af deres kommende konsol Xbox Series X. De fremviste designet i december 2019, selvom denne også først kommer på markedet til julehandlen 2020.

PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram