Sony udskyder PlayStation 5 event

PlayStation 5-eventen den 4. juni er aflyst for nu, oplyser Sony.

Helt overraskende har Sony besluttet at udskyde den kommende PlayStation 5 event, der skulle være afholdt den 4. juni 2020.

Årsagen kommer som følge af de anti-racisme protester, der finder sted flere steder i USA. Protesterne er startet efter at den 46-årige George Floyd døde, mens han var i varetægt hos politibetjenten Derek Chauvin i Minneapolis.

-“Vi forstår godt, at gamers over hele verden er spændte på at se nye PS5-spil, men vi føler ikke at det er tid for fejringer lige nu. Vi vil træde tilbage og give plads til vigtigere stemmer,” skriver Sony i en officiel meddelelse.

Du kan se opslaget fra Sony længere nede på siden.

Sonys event havde spil som omdrejningspunkt. Sony ville dele mere end en times billeder fra spil, der bliver lanceret til PlayStation 5, som ventes i handlen inden jul.

Sony har ikke meddelt, hvornår de påtænker at holde eventen, der i øvrigt som følge af coronakrisen var en online streamet event.

2020 bliver et godt gaming-år

Mere til historien

Google havde annonceret en event den 3. juni. Googles Android 11-event er også aflyst som følge af raceurolighederne i USA.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram