Nokia 5.3 er klar i butikkerne

KORT NYT: Nokia er klar med deres seneste bud på en smartphone. Bliv klogere på Nokia 5.3 og hvad den byder på her.

Nokia 5.3 Captain America
Den nye Nokia 5.3 smartphone fra HMD Global med Nokia-brandet er klar i de danske butikker (Foto: HMD Global)

HMD Global, som står bag telefonerne med Nokia-navnet, er nu klar med den seneste model Nokia 5.3 til i de danske butikker.

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Nokia 5.3 kommer med Android 10 fra salgsæsken og allerede nu lover Nokia, at man kan glæde sig til to store Android-opdateringer. Dermed vil den altså få både Android 11 og Android 12. Det betyder også, at den er forholdsvis ”langtidsholdbar”.

Telefonen kommer med en 6,55 tommer skærm, Qualcomm Snapdragon 665 processor, 64 GB internhukommelse og et quad-kamera. RAM-mulighederne er 3, 4 eller 6 GB alt efter konfiguration.

Kameraet har Night Mode og de forskellige sensorer i kameraet er på henholdsvis 13, 5, 2 og 2 megapixels. Batteriet i Nokia 5.3 har en kapacitet på 4.000 mAh. Derudover understøtter Nokia 5.3 også microSD-kort på op til 512 GB hukommelse.

Det er umiddelbart kun varianterne med 3 og 4 GB RAM, som er tilgængelige på det danske marked.

Du kan finde de fulde specifikationer på Nokias hjemmeside.

James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

Nokia 5.3 bliver tilgængelig i farverne Cyan, Sand og Charcoal. Alt efter hvilken RAM-variant du ønsker, så varierer prisen lidt. Dog er de vejledende priser for alle varianter under 1.900 danske kroner uden abonnement.

Nokia 5.3 kan blandt andet købes ved Elgiganten, Bilka, Proshop, Telenor, TDC Erhverv og Telenor Erhverv.

Mere til historien

Alle Nokia-smartphones, som er lanceret indenfor det seneste halvandet år i Danmark, kan nu opdateres til Android 10. Flere af disse vil også modtage Android 11 senere.

Læs også:
Nokia klar med Android 10 til flere modeller
Nokia opnår 5G hastighedsrekord

OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
iPhone SE (2022) kan forudbestilles nu

Apple præsenterede tidligere på ugen den nye generation af iPhone SE (2022). Nu kan du forudbestille dit eksemplar.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nu kan du købe Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22-serien kan købes fra i dag. Få overblikket her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram