Nokia klar med Android 10 til flere modeller

Nokia-telefoner får nu Android 10 opdateringen til flere af deres modeller. Se hvilke Nokia-telefoner, som nu får Android 10 her.

Den store Android 10 opdatering er klar til flere Nokia-telefoner. Nokia 7.2 har netop fået Android 10 opdateringen og nu er den også på vej til Nokia 3.2 samt Nokia 4.2 indenfor den næste uges tid.

Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)
Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Men det er ikke den sidste store Android-opdatering, som de førnævnte modeller får. HMD Global oplyser nemlig, at de alle også vil blive opdateret til Android 11. Det er dog uvist hvornår.

Nokia-telefonerne er blandt de hurtigste til at blive opdateret til nye Android-udgaver, ifølge analysefirmaet Gartner.

Opdateringer er vigtige sikkerhedsmæssigt, men i takt med tiden kræver nye apps også, at man har en nyere version. Derfor er man også her bedre stillet, hvis telefonen er up-to-date.

Så lander Android 10 på ’god til prisen’-Nokia

Nokia 5.3 er på vej i butikkerne så småt (april måned) og er en telefon til 1.599 kroner i vejledende pris. Den lanceres med Android 10 og derfor kan det altså ventes, at den senere vil offentliggøre Android 11 og Android 12.

Mere til historien

Nokia udsender to store Android opdateringer i telefonens levetid, hvilket gør de er med fremme sikkerheds- og funktionsmæssigt i lang tid.

Læs også:
James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram