Nokia klar med Android 10 til flere modeller

4

Nokia-telefoner får nu Android 10 opdateringen til flere af deres modeller. Se hvilke Nokia-telefoner, som nu får Android 10 her.

Den store Android 10 opdatering er klar til flere Nokia-telefoner. Nokia 7.2 har netop fået Android 10 opdateringen og nu er den også på vej til Nokia 3.2 samt Nokia 4.2 indenfor den næste uges tid.

Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)
Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Men det er ikke den sidste store Android-opdatering, som de førnævnte modeller får. HMD Global oplyser nemlig, at de alle også vil blive opdateret til Android 11. Det er dog uvist hvornår.

Nokia-telefonerne er blandt de hurtigste til at blive opdateret til nye Android-udgaver, ifølge analysefirmaet Gartner.

Opdateringer er vigtige sikkerhedsmæssigt, men i takt med tiden kræver nye apps også, at man har en nyere version. Derfor er man også her bedre stillet, hvis telefonen er up-to-date.

Så lander Android 10 på ’god til prisen’-Nokia

Nokia 5.3 er på vej i butikkerne så småt (april måned) og er en telefon til 1.599 kroner i vejledende pris. Den lanceres med Android 10 og derfor kan det altså ventes, at den senere vil offentliggøre Android 11 og Android 12.

Mere til historien

Nokia udsender to store Android opdateringer i telefonens levetid, hvilket gør de er med fremme sikkerheds- og funktionsmæssigt i lang tid.

Læs også:
James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer