Nokia klar med Android 10 til flere modeller

Nokia-telefoner får nu Android 10 opdateringen til flere af deres modeller. Se hvilke Nokia-telefoner, som nu får Android 10 her.

Den store Android 10 opdatering er klar til flere Nokia-telefoner. Nokia 7.2 har netop fået Android 10 opdateringen og nu er den også på vej til Nokia 3.2 samt Nokia 4.2 indenfor den næste uges tid.

Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)
Nokia 3.2 (Foto: HMD Global)

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Men det er ikke den sidste store Android-opdatering, som de førnævnte modeller får. HMD Global oplyser nemlig, at de alle også vil blive opdateret til Android 11. Det er dog uvist hvornår.

Nokia-telefonerne er blandt de hurtigste til at blive opdateret til nye Android-udgaver, ifølge analysefirmaet Gartner.

Opdateringer er vigtige sikkerhedsmæssigt, men i takt med tiden kræver nye apps også, at man har en nyere version. Derfor er man også her bedre stillet, hvis telefonen er up-to-date.

Så lander Android 10 på ’god til prisen’-Nokia

Nokia 5.3 er på vej i butikkerne så småt (april måned) og er en telefon til 1.599 kroner i vejledende pris. Den lanceres med Android 10 og derfor kan det altså ventes, at den senere vil offentliggøre Android 11 og Android 12.

Mere til historien

Nokia udsender to store Android opdateringer i telefonens levetid, hvilket gør de er med fremme sikkerheds- og funktionsmæssigt i lang tid.

Læs også:
James Bond afslører ny Nokia 5G-telefon

HMD Skyline er en realitet – ny og prisvenlig

Den første “powerfulde” smartphone fra HMD er en realitet. Se pris og specifikationer her på HMD Skyline.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram