Så lander Android 10 på ’god til prisen’-Nokia

Den første Nokia-smartphone kan nu opdateres til Android 10. Flere telefoner følger med de kommende måneder.

Tilbage i januar anmeldte jeg Nokia 8.1 til 5 ud af 6 stjerner. Det er en af den slags smartphones, der vokser med dig – ment positivt. Det er bestemt ikke en telefon, der vælter dig ned af stolen, men den gør det rigtigt godt til prisen.

Lige nu koster Nokia 8.1 omkring 2.000 kroner. Faktisk lige under fordi Elgiganten har en kampagne kørende, har jeg netop set på Sponseret link Pricerunner.

Nokia 8.1 blev født med Android 9. Den er en del af Android One-programmet, og modtager derfor månedlige sikkerhedsopdateringer. Android One betyder også garanti for de nye store Android-opdateringer, og netop dét er tilfældet nu.

Nokia 8.1 modtager i disse uge opdateringen til Android 10.

Android 10 blev frigivet fra Googles Android-team den 3. september 2019, og nu er den altså klar til Nokia 8.1.

 – ”Vi lovede en hurtig udrulning af Android Oreo og Android Pie på tværs af vores portefølje, og nu forpligter vi os til samme hurtige udrulning af Android 10 til først Nokia 8.1 og i de kommende måneder til resten af vores produktudvalg, siger Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, i en pressemeddelelse.

På verdensplan er Nokia 8.1 ikke først med Android 10. På dagen for releasen ramte opdateringen Googles egne Pixel-smartphones samt Essential Phone og Redmi K20 Pro.

Vil du have en telefon, der er født med Android 10, kan du rette blikket mod OnePlus 7T eller OnePlus 7T Pro. Disse kan købes fra den 17. oktober 2019.

Uanset hvad er det en fremragende service til købere af selv billige telefoner, at nogle brands fokuserer hårdt på opdateringer. Udover Nokias telefoner, i det billigere segment, har også Motorola stort fokus på Android-opdateringer og sikkerhedslaget i telefonerne.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

Ifølge HMD Global, der producerer og markedsfører Nokia-varemærket, er Nokia 8.1. den første smartphone med Qualcomm Snapdragon 710 processoren, der modtager Android 10.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram