Doro hjælper danske ældre i isolation

0

Corinakrisen betyder, at mange ældre er endt i isolation og ufrivillig ensomhed. Doro har i samarbejde med Oister valgt at donere mobiler til udsatte ældre.

Det er denne model, som Doro altså donerer til 2.000 trængende ældre, som netop nu er isoleret. Doro 5516 (Foto: Doro)
Det er denne model, som Doro altså donerer til 2.000 trængende ældre, som netop nu er isoleret. Doro 5516 (Foto: Doro)

Kontakten til familie og venner skal holdes ved lige – også i denne særlige coronatid. Derfor har mobilproducenten Doro indgået et nyt samarbejde med Oister og Dansk Folkehjælp.

De uddeler mobiltelefoner med taletidskort til ældre, som er isoleret. Dette gøres for, at kontakten til omverdenen lettest og bekymringerne ved de ældre og deres pårørende forhåbentlig bliver mindre.

Doro 8050 – smartphone for under 2000 kroner til mormor

Alle de mobiltelefoner, som doneres væk, kommer med forudbetalte taletidskort fra Oister, hvor der er op til 100 minutters taletid inkluderet på SIM-kortet. Det er også Dansk Folkehjælp, der primært står for uddelingen for at sikre, at det bliver de mest trængende, som altså modtager donationen.

I forbindelse med uddelingen af telefonerne, så bliver de ældre også instrueret af frivillige til, at bruge telefonerne.

I alt uddeles der 2.000 mobiltelefoner af modellen Doro 5516 til de trængende i Norden, Tyskland, Frankrig og England. Helt præcist vil 250 af disse blive uddelt i Danmark.

GUIDE: 3 gode mobiler til seniorer (2019-udgave)

Husker du selv at tjekke dit mobilabonnement under coronakrisen? Krisen har ført til, at mange ændret forbrug og der kan derfor være penge at spare. Få inspiration i nedenstående link.

Så let sparer du penge på dit mobilabonnement

Skal momor have en ældrevenlig smartphone?

Mere til historien

Under coronakrisen har videoopkaldsapps haft kronede dage. Det kan derfor også være, at det kunne være en god idé til de ældre, som altså skal være isoleret endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer