Doro hjælper danske ældre i isolation

Corinakrisen betyder, at mange ældre er endt i isolation og ufrivillig ensomhed. Doro har i samarbejde med Oister valgt at donere mobiler til udsatte ældre.

Det er denne model, som Doro altså donerer til 2.000 trængende ældre, som netop nu er isoleret. Doro 5516 (Foto: Doro)
Det er denne model, som Doro altså donerer til 2.000 trængende ældre, som netop nu er isoleret. Doro 5516 (Foto: Doro)

Kontakten til familie og venner skal holdes ved lige – også i denne særlige coronatid. Derfor har mobilproducenten Doro indgået et nyt samarbejde med Oister og Dansk Folkehjælp.

De uddeler mobiltelefoner med taletidskort til ældre, som er isoleret. Dette gøres for, at kontakten til omverdenen lettest og bekymringerne ved de ældre og deres pårørende forhåbentlig bliver mindre.

Doro 8050 – smartphone for under 2000 kroner til mormor

Alle de mobiltelefoner, som doneres væk, kommer med forudbetalte taletidskort fra Oister, hvor der er op til 100 minutters taletid inkluderet på SIM-kortet. Det er også Dansk Folkehjælp, der primært står for uddelingen for at sikre, at det bliver de mest trængende, som altså modtager donationen.

I forbindelse med uddelingen af telefonerne, så bliver de ældre også instrueret af frivillige til, at bruge telefonerne.

I alt uddeles der 2.000 mobiltelefoner af modellen Doro 5516 til de trængende i Norden, Tyskland, Frankrig og England. Helt præcist vil 250 af disse blive uddelt i Danmark.

GUIDE: 3 gode mobiler til seniorer (2019-udgave)

Husker du selv at tjekke dit mobilabonnement under coronakrisen? Krisen har ført til, at mange ændret forbrug og der kan derfor være penge at spare. Få inspiration i nedenstående link.

Så let sparer du penge på dit mobilabonnement

Skal momor have en ældrevenlig smartphone?

Mere til historien

Under coronakrisen har videoopkaldsapps haft kronede dage. Det kan derfor også være, at det kunne være en god idé til de ældre, som altså skal være isoleret endnu.

Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hver femte dansker er digitalt udfordret

Næsten 900.000 danskere er digitalt udfordrede, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

(mere…)
Hvad er en Doro-telefon?

GUIDE: Doro-telefoner er brugervenlige for seniorer og andre som ønsker en simpel telefon. Doro har både mobiltelefoner og smartphones.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Doro klar med smartwatch og tablet til seniorerne

Doro er klar med både et smartwatch og en tablet, hvor funktionalitet og tryghed er i højsædet.

(mere…)
Digital udvikling: Ældre frygter digital ekskludering

Et stigende antal ældre har svært ved at forstå det teknologiske sprog, og er bekymret for den hastighed den teknologiske udvikling har.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram