Doro 8050 – smartphone for under 2000 kroner til mormor

0

Doro er klar med en ny smartphone, hvor du kan få ”mormor” med på smartphone-bølgen. Pris: Under 2.000 kroner, men fortsat med Doros egne funktioner.

Doro 8050 (Foto: Doro)
Doro 8050 (Foto: Doro)

Arghh..! Er du træt af, at du selv, eller en af dine nærmeste, ikke kan se hvad der står på skærmen eller er for gamle til alt det tekniske? Så er denne Doro smartphone måske værd at se nærmere på.

Ny ældre mobil i hipt design – mød Doro 8080

Doro lancerede under IFA-messen i september 2019 deres smartphone Doro 8080. Den har nu fået en ”lillebror” – Doro 8050.

Doro 8080 kom i handlen til en vejledende pris på 2.899 kroner uden abonnement. Med Doro 8050 kommer du endnu billigere i gang med smartphone-verdenen. Faktisk kan du få en rigtig god Android-smartphone for under 2.000 kroner uden abonnement.

Doro klar med smart-hjælpeordning til de ældre

Smart “mormor”-smartphone

Den nye Doro 8050 er den perfekte telefon for ”mormor”, som ikke vil ofre alverden på en smartphone, men alligevel gerne vil kunne se mail, surfe lidt på nettet og lignende.

Nogle ældre i dag vil ikke ty til de ældrevenlige smartphones da de sagtens kan finde ud af alt det, som iPhones eller Android-topmodelle tilbyder. Der er også dem, som ikke vil gå rundt med noget der ligner ”gammel-mands telefoner”.

De nye Doro smartphones ligner netop ikke en “ældre-mobil”, hvilket måske kan være deres styrke. Designet er flot og æstetisk. Dette gør, at de fleste formentlig ikke vil kunne se forskel på dem og nogle af de nyeste telefoner fra andre producenter.

Specifikationer og pris på Doro 8050

Vil du give mormor en smartphone for under 2.000 kroner, er dette bestemt et godt bud. Doro 8050 koster 1.799 kroner i vejledende pris.

Doro klar med nye smartphones

Telefonen kommer med 13 megapixels kamera, GPS, 4G, 16 GB intern hukommelse (understøtter også microSD-kort), A-GPS/Glonass, Bluetooth 4.2 og HD-Voice.

Doro 8050 er også kompatibel med høreapparater efter M4/T4 og M3/T4 klassificering.

Telefonen har selvfølgelig alle de kendte Doro funktioner, som blandt andet nødhjælpsknappen på bagsiden.

Derudover har den en indgang til 3,5 mm jackstik, hvilket mange telefoner ikke længere kommer med. Sony har dog, modsat mange af konkurrenterne, netop valgt at genindføre 3,5 mm jackstik porten på deres kommende flagskib.

Sony Xperia 10 II – OLED-skærm til fornuftig pris

Vil man lidt mere end Doro 8050 tilbyder, så kan man se nærmere på “storebroderen” Doro 8080.

To mobilforslag til “mormor”

Mere til historien

Doro er umiddelbart, hvis ikke den eneste, en af de eneste producenter, som oplyser SAR-værdierne for deres telefoner. Doro har generelt også altid klaret sig godt i tests af antennekvalitet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer