Doro klar med nye smartphones

Doro har annonceret fire nye mobiltelefoner under dette års IFA-messe. Mød de nye senior-telefoner her.

Doro 7011 (Foto: Doro)
Doro 7011 (Foto: Doro)

Doro har på dette års IFA-messe i Berlin lanceret fire nye mobiltelefoner. Telefonerne hedder Doro 6621, Doro 7031 og Doro 7011, de er alle er udviklet på brugerfeedback, fokusgrupper kombineret med deres kontinuerlige forskning.

Der er ingen tvivl om, at den absolutte ”topmodel” hos Doro netop nu er Doro 8080, som også er den nye smartphone. Men det betyder ikke, at der ikke er noget interessant ved de tre andre modeller.

Ny ældre mobil i hipt design – mød Doro 8080

Foruden Doro 8080, så annoncerede Doro tre andre nye mobiltelefoner på IFA-messen 2019. Denne er specifikations- og prismæssigt under Doro 8080.

Doro 7031 er en klaptelefon, mens Doro 7011 er en ”candybar-telefon”. Derfor er der altså noget til enhver smag.

7011 kommer med en 2,8 tommer skærm, 3 megapixels kamera med blitz og store tydelige knapper. Både Doro 7011 og 7031 er 4G-telefoner.

Fælles for de nye mobiltelefoner er, at de kan bruges sammen med et høreapparat og er udstyret med assistanceknappen og adskillige funktioner, der kan være med til at gøre ting nemmere i hverdagen, som eksempelvis GPS.

De nye telefoner, Doro 7031 og Doro 6621, kommer i handlen i midten af september 2019 og har begge en vejledende pris på 1.199 kroner uden abonnement.

Doro klar med smart-hjælpeordning til de ældre

Doro 7011 kommer i butikkerne i løbet af oktober 2019 og har en vejledende pris på 999 kroner uden abonnement.

GUIDE: Tre gode bud på senior-mobiler

Måske den bedste mobil til ældre?

Mere til historien

Foruden Doro har også Motorola, Sony, HMD Global (Nokia) og Huawei lanceret nye telefoner på dette års IFA-messe, der alle lanceres på vores markedsområde.

Digital udvikling: Ældre frygter digital ekskludering

Et stigende antal ældre har svært ved at forstå det teknologiske sprog, og er bekymret for den hastighed den teknologiske udvikling har.

(mere…)
Doro hjælper danske ældre i isolation

Corinakrisen betyder, at mange ældre er endt i isolation og ufrivillig ensomhed. Doro har i samarbejde med Oister valgt at donere mobiler til udsatte ældre.

(mere…)
Doro 8050 - smartphone for under 2000 kroner til mormor

Doro er klar med en ny smartphone, hvor du kan få ”mormor” med på smartphone-bølgen. Pris: Under 2.000 kroner, men fortsat med Doros egne funktioner.

(mere…)
Ældre danskere streamer mere og mere

Ifølge DR’s Medieforsknings rapport ”Medieudviklingen 2019” streamer danskere mellem 47-75 år dobbelt så meget, som for fem år siden.

(mere…)
Skal mormor have en smartphone? Ældrevenlig? Ja!

VIDEO: Brugervenlige mobiler til ældre- og seniorer er ikke kun en klaptelefon. Ældre kan også få en brugervenlig smartphone. Se guiden her.

(mere…)
Danske seniorer er overraskende vilde med teknologi

IT og teknologi skræmmer ikke seniorerne i Danmark, der er overraskende højt oppe på beatet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram