Ny ældre mobil i hipt design – mød Doro 8080

2

Tidligere har mange ældrevenlige smartphones været klodsede i designet. Dette er ikke tilfældet med den nye Doro 8080. Se det hippe ældremobildesign her.

Doro 8080
Doro 8080 (Foto: Doro)

Doro har måske tidligere lanceret telefoner, der havde et lidt mere ”klodset” design end de mange flagskibsmodeller fra de forskellige producenter, men det er nu fortid.

Doro har under IFA-messen 2019 netop annonceret deres nye smartphone Doro 8080. Ligesom de øvrige modeller fra Doro er også denne særligt tilpasset seniorer.

Doro klar med smart-hjælpeordning til de ældre

Om det er fordi antallet af ældre forbrugere stiger, at Doro virkelig har strammet op på designet, er uvist. Men sikkert er det, at cirka en fjerdedel af Europas befolkning i 2020 vil være 60 år eller derover.

Det ses også, at flere og flere ældre har de gængse smartphones – måske fordi de ikke har ville gå på kompromis med designet og fancy tjenester.

Doro 8080 kommer med 5,7 tommer skærm. Telefonen er udformet omkring en aluminiumsramme, som giver telefonen en robusthed samtidig med den, er let. Doro 8080 har en overflade på bagsiden, som giver et godt greb og Dragintail Glass, der er modstandsdygtigt overfor mindre ridser.

Hjem-knappen giver brugeren muligheden for at vende tilbage til startmenuen med ét enkelt tryk.

KØBSGUIDE: Tre gode mobiler til seniorer

Billeder af Doro 8080

Android med hjælpefunktioner

Doro 8080 kommer med en betjening der er meget brugervenlig samt servicepakken My Doro.

Styresystemet på Doro 8080 er Android, dog med brugerfladen Eva ovenpå, som guider og hjælper brugeren, hvis denne aktiveres.

Der hvor Doro virkelig adskiller sig fra konkurrenterne er, at de har en højere lyd, læsevenlig skærm og tekst og assistanceknap for ekstra sikkerhed. I øvrigt kommer Doro 8080 også med hovedtelefonstik

Doro 8080 kommer i handlen i midten af september 2019. Den har en vejledende pris på 2.899 kroner uden abonnement.

Måske den bedste smartphone til ældre?

Mere til historien

Doro 8080 tilbyder sine brugere adgang til eksklusive tjenester. Ved at trykke på telefonens assistanceknap kan brugeren nemt og hurtigt tilkalde hjælp fra pårørende. En funktion, der giver ro i sindet for både bruger og pårørende, lyder det fra producenten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer