Ny ældre mobil i hipt design – mød Doro 8080

Tidligere har mange ældrevenlige smartphones været klodsede i designet. Dette er ikke tilfældet med den nye Doro 8080. Se det hippe ældremobildesign her.

Doro 8080
Doro 8080 (Foto: Doro)

Doro har måske tidligere lanceret telefoner, der havde et lidt mere ”klodset” design end de mange flagskibsmodeller fra de forskellige producenter, men det er nu fortid.

Doro har under IFA-messen 2019 netop annonceret deres nye smartphone Doro 8080. Ligesom de øvrige modeller fra Doro er også denne særligt tilpasset seniorer.

Doro klar med smart-hjælpeordning til de ældre

Om det er fordi antallet af ældre forbrugere stiger, at Doro virkelig har strammet op på designet, er uvist. Men sikkert er det, at cirka en fjerdedel af Europas befolkning i 2020 vil være 60 år eller derover.

Det ses også, at flere og flere ældre har de gængse smartphones – måske fordi de ikke har ville gå på kompromis med designet og fancy tjenester.

Doro 8080 kommer med 5,7 tommer skærm. Telefonen er udformet omkring en aluminiumsramme, som giver telefonen en robusthed samtidig med den, er let. Doro 8080 har en overflade på bagsiden, som giver et godt greb og Dragintail Glass, der er modstandsdygtigt overfor mindre ridser.

Hjem-knappen giver brugeren muligheden for at vende tilbage til startmenuen med ét enkelt tryk.

KØBSGUIDE: Tre gode mobiler til seniorer

Billeder af Doro 8080

Android med hjælpefunktioner

Doro 8080 kommer med en betjening der er meget brugervenlig samt servicepakken My Doro.

Styresystemet på Doro 8080 er Android, dog med brugerfladen Eva ovenpå, som guider og hjælper brugeren, hvis denne aktiveres.

Der hvor Doro virkelig adskiller sig fra konkurrenterne er, at de har en højere lyd, læsevenlig skærm og tekst og assistanceknap for ekstra sikkerhed. I øvrigt kommer Doro 8080 også med hovedtelefonstik

Doro 8080 kommer i handlen i midten af september 2019. Den har en vejledende pris på 2.899 kroner uden abonnement.

Måske den bedste smartphone til ældre?

Mere til historien

Doro 8080 tilbyder sine brugere adgang til eksklusive tjenester. Ved at trykke på telefonens assistanceknap kan brugeren nemt og hurtigt tilkalde hjælp fra pårørende. En funktion, der giver ro i sindet for både bruger og pårørende, lyder det fra producenten.

Doro klar med smartwatch og tablet til seniorerne

Doro er klar med både et smartwatch og en tablet, hvor funktionalitet og tryghed er i højsædet.

(mere…)
Digital udvikling: Ældre frygter digital ekskludering

Et stigende antal ældre har svært ved at forstå det teknologiske sprog, og er bekymret for den hastighed den teknologiske udvikling har.

(mere…)
Doro hjælper danske ældre i isolation

Corinakrisen betyder, at mange ældre er endt i isolation og ufrivillig ensomhed. Doro har i samarbejde med Oister valgt at donere mobiler til udsatte ældre.

(mere…)
Doro 8050 - smartphone for under 2000 kroner til mormor

Doro er klar med en ny smartphone, hvor du kan få ”mormor” med på smartphone-bølgen. Pris: Under 2.000 kroner, men fortsat med Doros egne funktioner.

(mere…)
Ældre danskere streamer mere og mere

Ifølge DR’s Medieforsknings rapport ”Medieudviklingen 2019” streamer danskere mellem 47-75 år dobbelt så meget, som for fem år siden.

(mere…)
Skal mormor have en smartphone? Ældrevenlig? Ja!

VIDEO: Brugervenlige mobiler til ældre- og seniorer er ikke kun en klaptelefon. Ældre kan også få en brugervenlig smartphone. Se guiden her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram