Nu kan du gøre ”Hey Google” mindre følsom

0

Du kender det godt. Smarthøjttaleren reagerer når den ikke bliver spurgt eller også hører den ikke efter. Nu kan du justere på følsomheden.

Google Home Max
Google Home smarthøjttaler (Foto: Google)

For meget og for lidt. Det kan være svært nogen gange at benytte smarthøjttalere. Enten hører de ikke efter eller også hører de efter selvom du blot har en almindelig samtale, hvor de altså ikke er blevet inviteret. Dette gælder uanset, hvilken stemmeassistent du gør brug af.

Nu er der godt nyt til dem, som benytter smarthøjttalere med Google Assistant.

For funktionen, hvor du kan finjustere ”Hey Google”-følsomheden, er nu ved at blive udrullet til brugerne. Google har tidligere oplyst, at den ville komme og nu er den altså så småt på vej. En talskvinde fra Google har dog udtalt til The Verge, at det kommer til at ske lidt efter lidt.

Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Mishaal Rahman fra XDA Developers har opdaget funktionen, da han legede med Google Home appen. Han har lagt et screenshot ud på Twitter, hvor man kan se følsomheden kan ændres mellem ”mindst følsom”, ”default” og ”mest følsom”.

Dermed bliver det altså muligt at gøre de enkelte højttalere mere eller mindre følsomme når det kommer til, at den skal reagere på ”Hey Google”.

PODCAST: Sådan lærte Google Assistant at tale dansk

Er du rigtig træt af, at højttaleren reagerer engang imellem når den ikke skal, så kan man slå mikrofonen fra manuelt. Dette gøres på højttaleren. Dermed forsvinder fleksibiliteten ved smarthøjttaleren også, hvis den skal gøre noget i et smarthome med kommandoer, da man så skal tænde den inden man taler.

Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis du har modtaget opdateringen og om du synes, at det hjælper.

Mere til historien

Du kan se, hvad danskerne spurgte Google om i 2019, mon ikke coronavirus og/eller covid-19 kommer på listen for 2020.

Læs også:
Så mange bruger Google Assistant

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer