Så mange bruger Google Assistant

21

Google har for første gang udsendt tal for, hvor mange der bruger deres digitale assistent. Se hvor mange brugere, der er hver måned af Google Assistant.

Google Assistant
Google Assistant (Foto: Google)

Google Assistant er efterhånden på mange smart-højttalere, TV, smartphones og andre ”smarthome produkter”.

Google oplyste ved CES-messen 2020 for første gang, hvor mange der egentligt bruger den digitale assistent. Ved samme lejlighed meldte de også en række nyheder ud.

Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Der er hver måned 500 millioner brugere, som benytter Google Assistant. Dermed er det cirka halvdelen af det antal brugere, der benytter flere af Googles andre produkter, som Maps, Drive og Chrome.

Google oplyste ved CES 2019, at der var mere end 1 milliard enheder, som har Google Assistant softwaren installeret. Størstedelen af disse enheder var Android-telefoner, der kommer med Google Assistant pre-installeret. Det er uvist, hvor mange enheder, som i 2020 har softwaren installeret.

Nu åbner Sonos for Google Assistant på dansk

Google Assistant er tilgængelig på 90 lande og på 42 sprog. Et af de sprog, som Google Assistant kan er dansk. Vil du blive klogere på, hvordan Google Assistant egentlig har lært at tale dansk, så kan du blive klogere på dette i vores podcast “Sådan lærte Google Assistant at tale dansk“.

Konkurrenterne Amazon og Apple har ikke meldt ud, hvor mange der bruger henholdsvis Alexa og Siri hver måned.

ANMELDELSE: Google Nest Mini vs Google Home Mini – test-duel

Mere til historien

I 2017 kom Samsung også med deres bud på en stemmeassistent, der hedder Bixby. Denne har dog aldrig slået igennem og for os danskere, så taler den heller ikke dansk.

Læs også:
TEST: Google Nest Hub | engang bliver det smart
Google åbner for vigtig beskedfunktion

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer