Nu åbner Sonos for Google Assistant på dansk

0

KORT NYT: Langt om længe åbner Sonos nu for brug af Google Assistant på dansk.

Sonos åbner nu for brug af taleassistenten Google Assistant på Sonos One og Sonos Beam. Danmark er dermed kommet med på Sonos’ landkort, så højttalerne kan tale dansk.

Det betyder, at Sonos højttalere nu forvandles til smarthøjttalere, som kan styres med stemmen. Blandt andet kan musikken og sangene samt lydstyrken betjenes, blot ved at tale til højttaleren.

Sonos højttalere fungerer nu som en Google Home eller Home Mini. Du kan dermed bede om at høre de seneste nyheder, tjekke vejret, starte et nedtællingsur når du laver mad samt spørge Google om alverdens ting.

Det er kun Sonos One og Sonos Beam, der understøtter taleassistenten, men du kan med stemmen betjene alle højttalerne i dit Sonos-system.

For at anvende Google Assistant på Sonos kræver det, at du installerer den seneste softwareopdatering til systemet. Det sker via Sonos egen app.

Du kan ikke bruge Google Assistant på de højttalere, som Sonos og Ikea har lanceret i fællesskab.

ANMELDELSE: Sådan spiller Ikea Symfonisk

Sonos har netop lanceret deres første Bluetooth-baserede højttaler, der også kan virker sammen med et almindeligt Sonos-system. Du kan læse mere om Sonos Move her.

ANMELDELSE: Sonos Amp sætter liv i dine gamle højttalere

Mere til historien

Sonos understøtter også brug af Amazons stemmetjeneste Alexa.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer