Motorola teaser for nyt flagskib

7

I morgen afslører Motorola deres første flagskib i nyere tid. Allerede nu er navnet afsløret af dem selv i en lille teaser for produktet. Se den her.

Onsdag den 22. april 2020 vil Motorola annoncere det første flagskib fra dem i mange år. Dagen inden har de afsløret to små videoklips på deres Facebookside, hvor de også bekræfter navnet på det kommende flagskib.

Navnet bliver Motorola Edge+.

Motorola Edge+ Se lækkede billeder af topmodellen

Du har aldrig oplevet…

Du har aldrig oplevet…

Slået op af Motorola Danmark i Tirsdag den 21. april 2020
https://www.facebook.com/motoroladk/videos/524474174896226/

-”You’ve never experienced anything like this,” sådan lyder det i de små videoer fra Motorola. Ligesom også hashtaggene #fastest #loudest og #boldest sætter nogle forventninger til det, som Motorola altså vil offentliggøre i morgen.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen, hvor vi bliver klogere på, hvad Motorola Edge+ byder på. Ifølge rygterne så skulle den angiveligt komme med et 108 megapixels kamera. Det er dog ikke bekræftet fra Motorola side på nuværende tidspunkt.

Motorola Edge+ kommer med 108 megapixels kamera

Hvornår vi skal forvente, at Motorola Edge+ kommer på markedet er uvist. Sikkert er det dog, at vi er meget klogere på alt dette i morgen.

Salgsstarten af Motorola Razr forsinkes af coronavirus

Du kan holde dig opdateret her på MereMobil.dk – og ønsker du de seneste nyheder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tror du, at Motorola har noget spændende i ærmet?

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Motorola vil afsløre to nye modeller til deres One-familie inden udgangen af andet kvartal.

Læs også:
Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer