Motorola Edge+ – alt afsløret før lanceringen

2

Motorola præsenterer senere i dag deres længe ventede topmodel, men allerede nu er specifikationer, pris og en officiel reklamefilm afsløret. Se det hele her.

Motorola Edge+ er navnet på det nye flagskib fra Motorola. Den offentliggøres dog først senere i dag, men allerede nu er alt omkring den nye topmodel afsløret på nettet.

Hjemmesiden DroidLife har afsløret alle detaljer, såsom pris, specifikationer og Twitterbrugeren @EvLeaks har afsløret en reklamefilm. Det skriver Pocketnow.com.

Motorola teasede selv for produktet i går, hvor navnet også blev afsløret. Men her var mange oplysninger stadigvæk ukendte.

Motorola Edge+ kommer med en OLED-skærm på 6,7 tommer med FHD-opløsning og 90 Hz opdateringshastighed. Skærmen har en buet kant, hvilket noget nyt software fra Motorola gør brug af i blandt andet understøttede spil. Det er også muligt, at deaktivere disse knapper.

Telefonen kommer med hele 12 GB LPDDR5 RAM, 256 GB intern hukommelse, UFS 3.0, 15 watt trådløs opladning, Qualcomm Snapdragon 865 processor, Bluetooth 5.1, triple-kamera og et batteri på 5.000 mAh. Derudover kommer den også med 3,5 mm jackstik.

Triplekameraet byder på 108 megapixels hovedsensor – præcis som rygterne har forudsagt, hvilket reduceres til 27 megapixels billeder via pixel binning. Derudover har det en 16 megapixels ultravidvinkel sensor (117 grader FOV) og 8 megapixels telefoto linse.

Frontkameraet er på 25 megapixels og å kan den optage video i op til 6K.

Eftersom Edge+ kommer med Qualcomms Snapdragon 865 processor understøtter den også 5G. Det forlyder også, at det vil være den hurtigste 5G-telefon på markedet med hastigheder på op til 4 Gbps. Det er dog langt fra alle steder, at 5G mmW understøttes. Og i Danmark er vi endnu ikke klar med 5G.

Motorola Edge+ (Kilde: Pocketnow)
Motorola Edge+ (Kilde: Pocketnow.com)

Motorola Edge+ specifikationer

Skærm6.7-inch OLED
Full HD+
90Hz refresh rate  
ProcessorQualcomm Snapdragon 865
Hukommelse256GB UFS 3.0
RAM12GB LPDDR5 RAM
Kamera108 megapixels hovedsensor
—f/1.8, OIS

16 megapixels ultravidvinkel og Macro Vision —f/2.2, 117-degree field-of-view

8 megapixels telephoto linse
—f/2.4, 3x optisk zoom, OIS  
Frontkamera25 megapixels
—f/2.0
Batteri5.000 mAh batteri 18W hurtigopladning 15W trådløsopladning 5W trådløs batterideling
Fysiske mål161.07 x 71.38 x 9.6mm
203 gram  

Softwaren er Android 10 og den vil i hvert fald også blive opdateret til Android 11. Mere er angiveligt ikke garanteret.

Prisen på det amerikanske marked er 1.000 dollars.

TEST: Motorola One Hyper – imponerer på batteritid

Motorola Edge

Der er mere i ærmet. Det ser ud til, at Motorola både annoncerer en Edge og Edge+. Der er nemlig afsløret en reklamefilm for Motorola Edge også. Se den herunder. Det viser videoer fra MSPoweruser.

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud om hverken Edge eller Edge+, men dette gøres senere i dag. Derfor kan nogle af oplysningerne selvfølgelig vise sig ikke at passe.

MereMobil.dk dækker Motorolas event og holder dig opdateret om alle nyhederne.

Mere til historien

Motorola ventes også, at offentliggøre to nye modeller til deres One-serie inden udgangen af andet kvartal.

Læs også:
Motorola Moto G8 Power test | Et kæmpebatteri til lavpris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer