Lanceres efterfølgeren til Apple iPhone SE i dag?

11

iPhone 9 og iPhone SE 2 har været nævnt som navnet på den næste iPhone. Nu forlyder det, at telefonen kommer ganske nær fremtid.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Der har floreret rygter i månedsvis – ja faktisk årevis om efterfølgeren til iPhone SE. Der har været massive rygter de seneste måneder, hvilket har gjort mange forventer, at efterfølgeren altså offentliggøres i år.

iPhone SE 2 og iPhone 9 har været nævnt som navnet på iPhone-modellen.

Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Nu ser det ud til, at navnet måske bare bliver ”2020 iPhone SE”.

Det er Apple selv, der har fået afsløret dette. Apple har nemlig på deres webshop fået lagt noget tilbehør op fra tilbehørsproducenten Belkin, hvor der står dette skærmbeskyttelse passer til iPhone SE/8/7.

Dette stemmer ikke overens med første generation af iPhone SE, men derimod går rygterne på, at efterfølgeren skulle være fysisk lig med iPhone 7 og iPhone 8. Det skriver The Verge.

Hjemmesiden 9to5mac.com forventer, at iPhone SE kommer i tre forskellige hukommelsesvarianter med henholdsvis 64, 128 og 256 GB intern hukommelse samt i farverne sort, hvid og rød.

Vi forventer derfor, at Apple vil afsløre en iPhone SE-efterfølger med en 4,7 tommer skærm i nær fremtid.

Ifølge 9to5mac så kan denne nærmeste fremtid faktisk allerede blive i dag (3. april 2020). Rygterne har tidligere været, at Apple ville offentliggøre efterfølgeren til iPhone SE i midten af april.

Apple lancerer måske iPhone 9 lige om lidt

Den danske pris vil formegentlig være mellem 4.000 og 5.000 kroner for den billigste konfiguration.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple har meldt noget officielt ud.

Der spekuleres også i om Apple vil kunne lancere modeller til efteråret, som de plejer, eller om coronakrisen har gjort, at disse udskydes nogle måneder. Apple har dog ikke kommenteret på dette.

Mere til historien

Apple udsendte den første iPhone SE tilbage i foråret 2016 med stor succes og nærmest lige siden har der været rygter om en efterfølger.

Læs også:
Apple har udsendt en opdatering til gamle enheder

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer