Apple har udsendt en opdatering til gamle enheder

6

Apple har netop udsendt en iOS 13.4 opdatering, men de glemmer ikke de ældre modeller. iOS 12.4.6 er klar til iPhone 5S, iPhone 6 og ældre iPads.

Har du en iPhone 5S, iPhone 6 eller en ældre iPad, som virker fint, men ikke understøtter iOS 13 og derfor ikke får alle de nye opdateringer? Apple glemmer ikke ældre modeller og derfor nu klar med en ny opdatering til de, som fortsat har iOS 12.

Understøtter din enhed iOS 13, så er opdateringen iOS 13.4 klar til denne.

iOS 13.4 og iPadOS 13.4 klar til download

Det er iOS 12.4.6 opdateringen, som nu er klar til ældre iOS-enheder.

De enheder, som den nye opdatering er til, er iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch (6. generation), iPad Air (1. generation), iPad Mini 2 og iPad Mini 3.

Inden man glæder sig for tidligt, så er der dog ikke tale om en opdatering, som kommer med en masse nye spændende funktioner og features. Derimod er der tale om en sikkerhedsopdatering.

Selvom man måske havde glædet sig til at få en masse nye funktioner, så er det positivt, at Apple trods alt udsender sikkerhedsopdateringer. iPhone 5S er den ældste af de iPhones, som understøtter denne opdatering og den er helt tilbage fra 2013.

Du finder opdateringen under Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Husk altid at lave backup inden du opdaterer dine enheder.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

De seneste rygter om Apples næste “flagskib” er, at denne måske forsinkes nogle måneder.

Mere til historien

Tidligere på måneden offentliggjort Apple en ny MacBook Air og en ny iPad Pro. Disse er landet i butikkerne og webshops.

Læs også:
Apple ændrer vigtig kamerateknologi

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer