Samsung Galaxy S20-serien er klar i butikkerne

Samsung har officiel salgsstart på deres nyeste smartphone-modeller. Galaxy S20-serien er nu på hylderne i de danske butikker.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Fredag den 13. marts er dagen, hvor den nye smartphone-serie fra Samsung har officiel salgsstart på det danske marked. Og der er også lidt ”fredag den 13. over det”. For alt er som bekendt ikke helt, som det plejer i Danmark.

Om alt dette med coronavirus får betydning for salget af Galaxy S20-modeller er dog uvist, da det også har været muligt at forudbestille telefonerne de seneste uger. Ligesom de også kan købes på en masse forskellige webshops. Derfor er man ikke afhængig af at skulle ud i offentligheden, hvis man holder sig hjemme i disse dage.

TEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra er navnene på de nye modeller, der kommer med det bedste Samsung kamera i en smartphone – nogensinde. Derudover er det også de første 5G-telefoner, som kommer til salg officielt herhjemme.

Samsung først med 5G – detaljerne du skal kende

Galaxy S20 kommer i to varianter, hvilket enten er en 4G-variant eller 5G Ready variant. Galaxy S20 (4G) kommer i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue og Cloud Pink og har en vejledende pris på 6.999 kroner uden abonnement.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Ønsker man derimod Galaxy S20 i 5G Ready varianten, så skal der betales 7.799 kroner uden abonnement og den er tilgængelig i de samme farvemuligheder.

Galaxy S20+ (5G Ready) kommer i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black. Prisen for denne er 8.499 kroner uden abonnement.

Er man derimod mest til Galaxy S20 Ultra (5G Ready) så findes den i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black og til den nette sum af 10.499 kroner uden abonnement.

Se videotest: Samsung Galaxy S20 Ultra

Mere til historien

Vil du have en telefon ud over det sædvanlige, så tjek vores anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip.

Læs også:
Galaxy S20 er den første mobil med denne godkendelse

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram