Samsung Galaxy S20-serien er klar i butikkerne

Samsung har officiel salgsstart på deres nyeste smartphone-modeller. Galaxy S20-serien er nu på hylderne i de danske butikker.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Fredag den 13. marts er dagen, hvor den nye smartphone-serie fra Samsung har officiel salgsstart på det danske marked. Og der er også lidt ”fredag den 13. over det”. For alt er som bekendt ikke helt, som det plejer i Danmark.

Om alt dette med coronavirus får betydning for salget af Galaxy S20-modeller er dog uvist, da det også har været muligt at forudbestille telefonerne de seneste uger. Ligesom de også kan købes på en masse forskellige webshops. Derfor er man ikke afhængig af at skulle ud i offentligheden, hvis man holder sig hjemme i disse dage.

TEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra er navnene på de nye modeller, der kommer med det bedste Samsung kamera i en smartphone – nogensinde. Derudover er det også de første 5G-telefoner, som kommer til salg officielt herhjemme.

Samsung først med 5G – detaljerne du skal kende

Galaxy S20 kommer i to varianter, hvilket enten er en 4G-variant eller 5G Ready variant. Galaxy S20 (4G) kommer i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue og Cloud Pink og har en vejledende pris på 6.999 kroner uden abonnement.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Ønsker man derimod Galaxy S20 i 5G Ready varianten, så skal der betales 7.799 kroner uden abonnement og den er tilgængelig i de samme farvemuligheder.

Galaxy S20+ (5G Ready) kommer i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black. Prisen for denne er 8.499 kroner uden abonnement.

Er man derimod mest til Galaxy S20 Ultra (5G Ready) så findes den i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black og til den nette sum af 10.499 kroner uden abonnement.

Se videotest: Samsung Galaxy S20 Ultra

Mere til historien

Vil du have en telefon ud over det sædvanlige, så tjek vores anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip.

Læs også:
Galaxy S20 er den første mobil med denne godkendelse

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram