OnePlus har afsløret nyt logo

OnePlus har nu afsløret deres nye logo, som byder på ny skrifttype og lidt ændring i farverne. Se deres nye logoer her.

Vi skrev tidligere på ugen, at OnePlus ville afsløre deres nye brandingstrategi, hvilket blandt andet betød et nyt logo. Det var rygtet, at nye farver ville være en del af dette.

Nu er det nye logo afsløret og viser, at ”1-tallet” er blevet med flere ”former” og ikke så ”kantet” som tidligere. OnePlus kalder det selv for et ”renere OnePlus". Generelt stemmer den ret godt overens med det, som blev lækket i går, dog var det sort/hvid.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

Den nye skrifttype skal forbedre læsbarheden og er nemmere for øjnene, lyder det fra OnePlus. Navnet på skrifttypen er ikke offentliggjort.

Farvevalget udvides også med den nye brandingstrategi. Der vil ikke alene være ”rød/hvid”, men nu også cyan, grøn, magenta, indigo og yellow i OnePlus’ farvepalette.

-”OnePlus ændrer ikke, hvem vi er, men styrker det vi står for – den sande ånd fra Never Settle. Vi designer altid til vores brugere. Vi føler, at disse nye ændringer fastholder de ikoniske elementer i vores brand, som er elsket af vores ansatte og ”community”, samtidig med at vi sprøjter spænding og balance ind i vores visuelle identitet,” udtaler Mats Hakansson, global creative director of OnePlus.

Du kan læse den officielle udmelding fra OnePlus om deres nye logo og brandingstrategi her.

VIDEO: OnePlus’ konceptmobil Concept One kommer selvfølgelig

Foruden de officielle logoer og brandingmateriale, så har OnePlus også lagt noget anderledes ud på Weibo. Du kan se dem på Mspoweruser.com.

Du kan se de nye officielle logoer og brandingmateriale herunder, hvor det vises sammen med det gamle.

Det ventes, at OnePlus i nær fremtid (alt afhængig af om dette påvirkes af coronavirus) vil afsløre deres nye OnePlus 8-serie.

OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Mere til historien

Det er første gang, at OnePlus ændrer deres logo siden de startede i mobilbranchen

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram