OnePlus har afsløret nyt logo – se det her

0

OnePlus har nu afsløret deres nye logo, som byder på ny skrifttype og lidt ændring i farverne. Se deres nye logoer her.

Vi skrev tidligere på ugen, at OnePlus ville afsløre deres nye brandingstrategi, hvilket blandt andet betød et nyt logo. Det var rygtet, at nye farver ville være en del af dette.

Nu er det nye logo afsløret og viser, at ”1-tallet” er blevet med flere ”former” og ikke så ”kantet” som tidligere. OnePlus kalder det selv for et ”renere OnePlus”. Generelt stemmer den ret godt overens med det, som blev lækket i går, dog var det sort/hvid.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

Den nye skrifttype skal forbedre læsbarheden og er nemmere for øjnene, lyder det fra OnePlus. Navnet på skrifttypen er ikke offentliggjort.

Farvevalget udvides også med den nye brandingstrategi. Der vil ikke alene være ”rød/hvid”, men nu også cyan, grøn, magenta, indigo og yellow i OnePlus’ farvepalette.

-”OnePlus ændrer ikke, hvem vi er, men styrker det vi står for – den sande ånd fra Never Settle. Vi designer altid til vores brugere. Vi føler, at disse nye ændringer fastholder de ikoniske elementer i vores brand, som er elsket af vores ansatte og ”community”, samtidig med at vi sprøjter spænding og balance ind i vores visuelle identitet,” udtaler Mats Hakansson, global creative director of OnePlus.

Du kan læse den officielle udmelding fra OnePlus om deres nye logo og brandingstrategi her.

VIDEO: OnePlus’ konceptmobil Concept One kommer selvfølgelig

Foruden de officielle logoer og brandingmateriale, så har OnePlus også lagt noget anderledes ud på Weibo. Du kan se dem på Mspoweruser.com.

Du kan se de nye officielle logoer og brandingmateriale herunder, hvor det vises sammen med det gamle.

Det ventes, at OnePlus i nær fremtid (alt afhængig af om dette påvirkes af coronavirus) vil afsløre deres nye OnePlus 8-serie.

OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Mere til historien

Det er første gang, at OnePlus ændrer deres logo siden de startede i mobilbranchen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer