OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Skuespiller Robert Downey Jr. er kendt for at være OnePlus ambassadør. Nu er han spottet med en telefon i hånden, som angiveligt er OnePlus 8 Pro.

Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)
Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)

Den amerikanske skuespiller Robert Downey Jr., der blandt andet er kendt for at have spillet hovedrollen som Tony Stark i Iron Man-filmene, er også ambassadør for OnePlus. Han er netop spottet med en telefon i hånden, der forventes at være den kommende OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

Annonceringen af OnePlus 8-serien ventes også at ske i nær fremtid. Tidligere har slut marts eller start april være nævnt. Det mest præcise bud har været anden uge af april.

Det er dog uvist om dette måske vil ændres grundet udbruddet af coronavirus. På nuværende tidspunkt er det kun rygter og spekulationer og OnePlus har ikke meldt noget officielt ud.

Billedet af Robert Downey Jr. hvor han har en holder telefonen i hånden er taget af fotograf og instruktør Sam Jones. Det var tilgængeligt på Instagram, hvor det blev spottet. Efterfølgende er det blevet slettet, men andre brugere har haft uploadet det igen blandt andet af @TechDroider.

OnePlus 8-serien forventes at komme med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm, have 5G-understøttelse, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen og et punch-hole i skærmen. Derudover rygtes det, at OnePlus 8-serien også vil understøtte trådløs opladning, som den/de første modeller fra OnePlus.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

OnePlus 8-serien vil formentlig bestå af hele tre modeller. Der spekuleres i en OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og en OnePlus 8 Lite. Dette er dog ej heller bekræftet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når OnePlus melder noget officielt ud omkring annonceringen af de kommende modeller.

OnePlus har tidligere præsenteret koncepttelefonen Concept One og det er spændende om OnePlus 8 Pro vil komme med de kameralinser, som der er på OnePlus Concept One. Det er her koncepttelefonen for alvor gør sig bemærket. Kameralinserne gemmes bag elektrokromisk glas – det der også kaldes smartglass. Når kameraet aktiveres, kommer linserne til syne.

Du kan se det i videoen herunder.

OnePlus’ konceptmobil Concept One kommer selvfølgelig

Mere til historien

BBK Electronics, som blandt andet ejer OnePlus, Oppo og Vivo, rygtes at gå sammen med Huawei om, at udvikle en konkurrent til Google Play Store.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
OnePlus Open: Ny foldbar kommer IKKE i denne måned

Den første foldbare smartphone fra OnePlus lanceres alligevel ikke i slutningen af august.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram