OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Skuespiller Robert Downey Jr. er kendt for at være OnePlus ambassadør. Nu er han spottet med en telefon i hånden, som angiveligt er OnePlus 8 Pro.

Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)
Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)

Den amerikanske skuespiller Robert Downey Jr., der blandt andet er kendt for at have spillet hovedrollen som Tony Stark i Iron Man-filmene, er også ambassadør for OnePlus. Han er netop spottet med en telefon i hånden, der forventes at være den kommende OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

Annonceringen af OnePlus 8-serien ventes også at ske i nær fremtid. Tidligere har slut marts eller start april være nævnt. Det mest præcise bud har været anden uge af april.

Det er dog uvist om dette måske vil ændres grundet udbruddet af coronavirus. På nuværende tidspunkt er det kun rygter og spekulationer og OnePlus har ikke meldt noget officielt ud.

Billedet af Robert Downey Jr. hvor han har en holder telefonen i hånden er taget af fotograf og instruktør Sam Jones. Det var tilgængeligt på Instagram, hvor det blev spottet. Efterfølgende er det blevet slettet, men andre brugere har haft uploadet det igen blandt andet af @TechDroider.

OnePlus 8-serien forventes at komme med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm, have 5G-understøttelse, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen og et punch-hole i skærmen. Derudover rygtes det, at OnePlus 8-serien også vil understøtte trådløs opladning, som den/de første modeller fra OnePlus.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

OnePlus 8-serien vil formentlig bestå af hele tre modeller. Der spekuleres i en OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og en OnePlus 8 Lite. Dette er dog ej heller bekræftet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når OnePlus melder noget officielt ud omkring annonceringen af de kommende modeller.

OnePlus har tidligere præsenteret koncepttelefonen Concept One og det er spændende om OnePlus 8 Pro vil komme med de kameralinser, som der er på OnePlus Concept One. Det er her koncepttelefonen for alvor gør sig bemærket. Kameralinserne gemmes bag elektrokromisk glas – det der også kaldes smartglass. Når kameraet aktiveres, kommer linserne til syne.

Du kan se det i videoen herunder.

OnePlus’ konceptmobil Concept One kommer selvfølgelig

Mere til historien

BBK Electronics, som blandt andet ejer OnePlus, Oppo og Vivo, rygtes at gå sammen med Huawei om, at udvikle en konkurrent til Google Play Store.

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram