OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Skuespiller Robert Downey Jr. er kendt for at være OnePlus ambassadør. Nu er han spottet med en telefon i hånden, som angiveligt er OnePlus 8 Pro.

Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)
Robert Downey Jr. spottet med en telefon, som angiveligt er OnePlus 8 Pro (Foto: @TechDroider)

Den amerikanske skuespiller Robert Downey Jr., der blandt andet er kendt for at have spillet hovedrollen som Tony Stark i Iron Man-filmene, er også ambassadør for OnePlus. Han er netop spottet med en telefon i hånden, der forventes at være den kommende OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

Annonceringen af OnePlus 8-serien ventes også at ske i nær fremtid. Tidligere har slut marts eller start april være nævnt. Det mest præcise bud har været anden uge af april.

Det er dog uvist om dette måske vil ændres grundet udbruddet af coronavirus. På nuværende tidspunkt er det kun rygter og spekulationer og OnePlus har ikke meldt noget officielt ud.

Billedet af Robert Downey Jr. hvor han har en holder telefonen i hånden er taget af fotograf og instruktør Sam Jones. Det var tilgængeligt på Instagram, hvor det blev spottet. Efterfølgende er det blevet slettet, men andre brugere har haft uploadet det igen blandt andet af @TechDroider.

OnePlus 8-serien forventes at komme med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm, have 5G-understøttelse, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen og et punch-hole i skærmen. Derudover rygtes det, at OnePlus 8-serien også vil understøtte trådløs opladning, som den/de første modeller fra OnePlus.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

OnePlus 8-serien vil formentlig bestå af hele tre modeller. Der spekuleres i en OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og en OnePlus 8 Lite. Dette er dog ej heller bekræftet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når OnePlus melder noget officielt ud omkring annonceringen af de kommende modeller.

OnePlus har tidligere præsenteret koncepttelefonen Concept One og det er spændende om OnePlus 8 Pro vil komme med de kameralinser, som der er på OnePlus Concept One. Det er her koncepttelefonen for alvor gør sig bemærket. Kameralinserne gemmes bag elektrokromisk glas – det der også kaldes smartglass. Når kameraet aktiveres, kommer linserne til syne.

Du kan se det i videoen herunder.

OnePlus’ konceptmobil Concept One kommer selvfølgelig

Mere til historien

BBK Electronics, som blandt andet ejer OnePlus, Oppo og Vivo, rygtes at gå sammen med Huawei om, at udvikle en konkurrent til Google Play Store.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram