OnePlus ændrer branding strategi – nyt logo

I nærmeste fremtid ændrer OnePlus deres brandingstrategi, bekræfter Pete Lau fra OnePlus. Et nyt logo er i også spottet. Se det lækkede logo her.

OnePlus logo
OnePlus logo

OnePlus har de senste seks år mere eller mindre haft den samme branding og genkendelighed. Det være sig med det samme logo, samme farver (rød/hvid), samme skrifttype mv. Men det ser ud til snart at ændre sig. Måske allerede denne uge.

I et indlæg på OnePlus forum har Pete Lau annonceret, at firmaet vil ændre deres brandingidentitet onsdag den 18. marts 2020. Beskeden er ifølge Pete Lau givet til deres ”community medlemmer” samtidig med OnePlus’ ansatte. Forklaringen på dette er, at de også er en del af ”familien” og derfor fortjener at få beskeden om ændringen samtidig.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

Pete Lau fortæller intet omkring ændringen af deres branding eller kommer eksempler på det. Dog fortæller han at ændringen af betydelig karakter.

Der har været lækket logoer, hvilket viser en ændring, men ikke specielt radikal. Den største ændring er nok farverne, som ikke længere er rød og hvid, men i stedet sort og hvid. Skrifttypen har ændret sig, så det tydeligt ses, men er dog ikke radikalt. De nye logoer er lækket på Weibo. Det skriver 9to5Google.com.

Det er spændende om disse holder stik. For måske det trods alt er for kedeligt?

Hvad tror du? Tror du, at de lækkede logoer er det nye fra OnePlus?

MereMobil.dk følger spændt med og glæder os til at se de officielle, som hvis planen holder, vil blive afsløret allerede i morgen. De nye logoer ventes, at være klar til OnePlus 8-serien lanceres.

OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Mere til historien

Der svirrer også rygter om, at OnePlus-ejerne (BBK Electronics) i samarbejde med Huawei på en alliance, der skal skabe en stærk konkurrent til Google Play Store.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram