OnePlus ændrer branding strategi – nyt logo

I nærmeste fremtid ændrer OnePlus deres brandingstrategi, bekræfter Pete Lau fra OnePlus. Et nyt logo er i også spottet. Se det lækkede logo her.

OnePlus logo
OnePlus logo

OnePlus har de senste seks år mere eller mindre haft den samme branding og genkendelighed. Det være sig med det samme logo, samme farver (rød/hvid), samme skrifttype mv. Men det ser ud til snart at ændre sig. Måske allerede denne uge.

I et indlæg på OnePlus forum har Pete Lau annonceret, at firmaet vil ændre deres brandingidentitet onsdag den 18. marts 2020. Beskeden er ifølge Pete Lau givet til deres ”community medlemmer” samtidig med OnePlus’ ansatte. Forklaringen på dette er, at de også er en del af ”familien” og derfor fortjener at få beskeden om ændringen samtidig.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

Pete Lau fortæller intet omkring ændringen af deres branding eller kommer eksempler på det. Dog fortæller han at ændringen af betydelig karakter.

Der har været lækket logoer, hvilket viser en ændring, men ikke specielt radikal. Den største ændring er nok farverne, som ikke længere er rød og hvid, men i stedet sort og hvid. Skrifttypen har ændret sig, så det tydeligt ses, men er dog ikke radikalt. De nye logoer er lækket på Weibo. Det skriver 9to5Google.com.

Det er spændende om disse holder stik. For måske det trods alt er for kedeligt?

Hvad tror du? Tror du, at de lækkede logoer er det nye fra OnePlus?

MereMobil.dk følger spændt med og glæder os til at se de officielle, som hvis planen holder, vil blive afsløret allerede i morgen. De nye logoer ventes, at være klar til OnePlus 8-serien lanceres.

OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Mere til historien

Der svirrer også rygter om, at OnePlus-ejerne (BBK Electronics) i samarbejde med Huawei på en alliance, der skal skabe en stærk konkurrent til Google Play Store.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram