OnePlus ændrer branding strategi – nyt logo

I nærmeste fremtid ændrer OnePlus deres brandingstrategi, bekræfter Pete Lau fra OnePlus. Et nyt logo er i også spottet. Se det lækkede logo her.

OnePlus logo
OnePlus logo

OnePlus har de senste seks år mere eller mindre haft den samme branding og genkendelighed. Det være sig med det samme logo, samme farver (rød/hvid), samme skrifttype mv. Men det ser ud til snart at ændre sig. Måske allerede denne uge.

I et indlæg på OnePlus forum har Pete Lau annonceret, at firmaet vil ændre deres brandingidentitet onsdag den 18. marts 2020. Beskeden er ifølge Pete Lau givet til deres ”community medlemmer” samtidig med OnePlus’ ansatte. Forklaringen på dette er, at de også er en del af ”familien” og derfor fortjener at få beskeden om ændringen samtidig.

OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

Pete Lau fortæller intet omkring ændringen af deres branding eller kommer eksempler på det. Dog fortæller han at ændringen af betydelig karakter.

Der har været lækket logoer, hvilket viser en ændring, men ikke specielt radikal. Den største ændring er nok farverne, som ikke længere er rød og hvid, men i stedet sort og hvid. Skrifttypen har ændret sig, så det tydeligt ses, men er dog ikke radikalt. De nye logoer er lækket på Weibo. Det skriver 9to5Google.com.

Det er spændende om disse holder stik. For måske det trods alt er for kedeligt?

Hvad tror du? Tror du, at de lækkede logoer er det nye fra OnePlus?

MereMobil.dk følger spændt med og glæder os til at se de officielle, som hvis planen holder, vil blive afsløret allerede i morgen. De nye logoer ventes, at være klar til OnePlus 8-serien lanceres.

OnePlus 8 Pro spottet i hænderne på Robert Downey Jr.

Mere til historien

Der svirrer også rygter om, at OnePlus-ejerne (BBK Electronics) i samarbejde med Huawei på en alliance, der skal skabe en stærk konkurrent til Google Play Store.

OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram