Motorola One Vision får nu Android 10

KORT NYT: Android 10 opdateringen er netop nu ved at blive udrullet til Motorola One Vision.

Motorola One Vision
Motorola One Vision (Foto: MereMobil.dk)

Sidste år præsenterede vi Motorola One Vision med ordene: -”Motorola One Vision er vild til prisen. Du får interessant nightfoto-funktion, hurtigopladning og en stor skærm i 21:9 format”.

ANMELDELSE: Læs vores test af Motorola One Vision

Motorola One Vision har gjort det godt. Måske den også har været med til, at hente markedsandele til Motorola. I hvert fald går det frem – ikke kun på det danske marked, men generelt på verdensplan.

Nu er Android 10 opdateringen landet til One Vision. Dermed vil ejerne af en One Vision måske føle, at de får en ny telefon i lommen uden at der skal betales mere.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

One Vision er en Android One-telefon hvilket de nyere Motorola-modeller ikke er. De er mere stock Android med ganske få tilpasninger. Hvis du vil vide mere om, hvad forskellene er på Android One, Android Go og en stock Android, så kan du læse mere om det her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Vision endte i vores anmeldelse fra maj 2019 på topkarakter og er bestemt en telefon, som vi kan anbefale. Dette har ikke ændret sig. Den vejledende pris i maj 2019 var på 2.299 kroner uden abonnement, men nu kan du finde den ned til 1.838 kroner. Du kan altid tjekke de dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola har netop lanceret Moto G8 Power, der lander i handlen i starten af marts. Hvilket Motorola Razr også gør, da salgsstarten på denne er blevet udskudt på grund af Coronavirus.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram