Motorola One Vision får nu Android 10

KORT NYT: Android 10 opdateringen er netop nu ved at blive udrullet til Motorola One Vision.

Motorola One Vision
Motorola One Vision (Foto: MereMobil.dk)

Sidste år præsenterede vi Motorola One Vision med ordene: -”Motorola One Vision er vild til prisen. Du får interessant nightfoto-funktion, hurtigopladning og en stor skærm i 21:9 format”.

ANMELDELSE: Læs vores test af Motorola One Vision

Motorola One Vision har gjort det godt. Måske den også har været med til, at hente markedsandele til Motorola. I hvert fald går det frem – ikke kun på det danske marked, men generelt på verdensplan.

Nu er Android 10 opdateringen landet til One Vision. Dermed vil ejerne af en One Vision måske føle, at de får en ny telefon i lommen uden at der skal betales mere.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

One Vision er en Android One-telefon hvilket de nyere Motorola-modeller ikke er. De er mere stock Android med ganske få tilpasninger. Hvis du vil vide mere om, hvad forskellene er på Android One, Android Go og en stock Android, så kan du læse mere om det her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Vision endte i vores anmeldelse fra maj 2019 på topkarakter og er bestemt en telefon, som vi kan anbefale. Dette har ikke ændret sig. Den vejledende pris i maj 2019 var på 2.299 kroner uden abonnement, men nu kan du finde den ned til 1.838 kroner. Du kan altid tjekke de dagsaktuelle priser på Sponseret link Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola har netop lanceret Moto G8 Power, der lander i handlen i starten af marts. Hvilket Motorola Razr også gør, da salgsstarten på denne er blevet udskudt på grund af Coronavirus.

Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Fairphone 5 scorer 10/10 hos iFixit

Den nylig lancerede Fairphone 5, får topkarakter hos iFixit.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram