Motorola One Vision får nu Android 10

0

KORT NYT: Android 10 opdateringen er netop nu ved at blive udrullet til Motorola One Vision.

Motorola One Vision
Motorola One Vision (Foto: MereMobil.dk)

Sidste år præsenterede vi Motorola One Vision med ordene: -”Motorola One Vision er vild til prisen. Du får interessant nightfoto-funktion, hurtigopladning og en stor skærm i 21:9 format”.

ANMELDELSE: Læs vores test af Motorola One Vision

Motorola One Vision har gjort det godt. Måske den også har været med til, at hente markedsandele til Motorola. I hvert fald går det frem – ikke kun på det danske marked, men generelt på verdensplan.

Nu er Android 10 opdateringen landet til One Vision. Dermed vil ejerne af en One Vision måske føle, at de får en ny telefon i lommen uden at der skal betales mere.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

One Vision er en Android One-telefon hvilket de nyere Motorola-modeller ikke er. De er mere stock Android med ganske få tilpasninger. Hvis du vil vide mere om, hvad forskellene er på Android One, Android Go og en stock Android, så kan du læse mere om det her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Vision endte i vores anmeldelse fra maj 2019 på topkarakter og er bestemt en telefon, som vi kan anbefale. Dette har ikke ændret sig. Den vejledende pris i maj 2019 var på 2.299 kroner uden abonnement, men nu kan du finde den ned til 1.838 kroner. Du kan altid tjekke de dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Motorola har netop lanceret Moto G8 Power, der lander i handlen i starten af marts. Hvilket Motorola Razr også gør, da salgsstarten på denne er blevet udskudt på grund af Coronavirus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer