iPad skal være mere som en PC

En lille computer med touchskærm, tastatur og mus. Profilen behøver i fremtiden ikke være en computer, hvis der ses på udviklingen hos Apple

Med iPadOS 13 hvor Apple adskilte styresystemet til iPad og iPhone i henholdsvis iPad OS og iOS, blev det tydeligt, at Apple havde andre planer med iPad end blot at være en forstørret iPhone.

Fra iPadOS 13 fik brugerfladen widgets og Apple forsatte med at forbedre muligheden for at køre apps side om side på skærmen.

Med flere og flere apps der optimeres til iPad-brug, blandt andet Microsoft Word, Excel og Outlook men også senest Adobe Photoshop, er tanken om en iPad, der også er en PC ikke så langt væk.

OVERBLIK: De 10 vigtigste nyheder i iPadOS

Nye rygter peger på endnu en tilføjelse til skridtet mod at gøre iPad mere som en traditionel computer. Apple planlægger, ifølge The Information, at lancere et iPad-tastatur, som indeholder en touchpad til betjening af en mus.

Apple har tidligere tilføjet muligheden for at tilkoble en ekstern mus til iPad. Det skete på iPad Pro 2018. Musen kan tilsluttes via enten Bluetooth eller USB-C porten. Et iPad-tastatur med touchpad indbygget virker derfor som et naturligt skridt.

Produktionen skulle foregå hos Foxconn i Taiwan, fortæller rygterne. I efteråret ventes tastaturet med touchpad lanceret sammen med en ny version af iPad Pro.

Køb ikke iPad for lille

I dag er der et stort udvalg af tastaturer til iPad. Med et tastatur bliver ens iPad et naturligt valg, når der skal skrives længere opgaver, mails og for mit vedkommende artikler til MereMobil.dk.

På denne side finder du et stort udvalg af iPad-tastaturer Sponseret link.

Jeg bruger selv iPad til artikelskrivning, når jeg ikke er på kontoret. Særligt hvis det er på korte ture til eksempelvis pressemøder. Når det er sagt, så foretrækker jeg stadig en rigtig computer på kontoret.

GUIDE: Hvilken iPad er det bedste valg

Når du overvejer en iPad, så er mit bedste råd ikke at købe for småt. Selvom iPad Mini virker tillokkende, så ender den hurtigt i skuffen, fordi den mest af alt minder om en stor smartphone. iPad Pro 2018, som jeg selv bruger, er enestående men også rigtig dyr.

ANMELDELSE: iPad Mini 2019 – dette skal du overveje

Det bedste kompromis på ydelse, muligheder og pengepung er den almindelige iPad. Her kan du læse min anmeldelse af iPad 2019 med 10,2 tommer skærm.

Mere til historien

Ved udgangen af 2019 blev iPad kåret af magasinet Time til årtiets vigtigste gadget.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram