iPad skal være mere som en PC

En lille computer med touchskærm, tastatur og mus. Profilen behøver i fremtiden ikke være en computer, hvis der ses på udviklingen hos Apple

Med iPadOS 13 hvor Apple adskilte styresystemet til iPad og iPhone i henholdsvis iPad OS og iOS, blev det tydeligt, at Apple havde andre planer med iPad end blot at være en forstørret iPhone.

Fra iPadOS 13 fik brugerfladen widgets og Apple forsatte med at forbedre muligheden for at køre apps side om side på skærmen.

Med flere og flere apps der optimeres til iPad-brug, blandt andet Microsoft Word, Excel og Outlook men også senest Adobe Photoshop, er tanken om en iPad, der også er en PC ikke så langt væk.

OVERBLIK: De 10 vigtigste nyheder i iPadOS

Nye rygter peger på endnu en tilføjelse til skridtet mod at gøre iPad mere som en traditionel computer. Apple planlægger, ifølge The Information, at lancere et iPad-tastatur, som indeholder en touchpad til betjening af en mus.

Apple har tidligere tilføjet muligheden for at tilkoble en ekstern mus til iPad. Det skete på iPad Pro 2018. Musen kan tilsluttes via enten Bluetooth eller USB-C porten. Et iPad-tastatur med touchpad indbygget virker derfor som et naturligt skridt.

Produktionen skulle foregå hos Foxconn i Taiwan, fortæller rygterne. I efteråret ventes tastaturet med touchpad lanceret sammen med en ny version af iPad Pro.

Køb ikke iPad for lille

I dag er der et stort udvalg af tastaturer til iPad. Med et tastatur bliver ens iPad et naturligt valg, når der skal skrives længere opgaver, mails og for mit vedkommende artikler til MereMobil.dk.

På denne side finder du et stort udvalg af iPad-tastaturer Sponseret link.

Jeg bruger selv iPad til artikelskrivning, når jeg ikke er på kontoret. Særligt hvis det er på korte ture til eksempelvis pressemøder. Når det er sagt, så foretrækker jeg stadig en rigtig computer på kontoret.

GUIDE: Hvilken iPad er det bedste valg

Når du overvejer en iPad, så er mit bedste råd ikke at købe for småt. Selvom iPad Mini virker tillokkende, så ender den hurtigt i skuffen, fordi den mest af alt minder om en stor smartphone. iPad Pro 2018, som jeg selv bruger, er enestående men også rigtig dyr.

ANMELDELSE: iPad Mini 2019 – dette skal du overveje

Det bedste kompromis på ydelse, muligheder og pengepung er den almindelige iPad. Her kan du læse min anmeldelse af iPad 2019 med 10,2 tommer skærm.

Mere til historien

Ved udgangen af 2019 blev iPad kåret af magasinet Time til årtiets vigtigste gadget.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram