Derfor er Samsung Galaxy Buds+ ikke med

8

Samsung Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra sælges i Danmark uden Galaxy Buds+ headsettet. Læs her hvorfor Samsungs ikke tilbyder denne bundle.

Samsung Galaxy Buds+ bundle
Samsung Galaxy Buds+ kan ikke købes i en bundle med Samsung Galaxy S20+ eller
Galaxy 20 Ultra i Danmark (Foto: Samsung)

Køber du en af Samsungs nyeste modeller, Galaxy S20 Ultra eller Galaxy S20+. så medfølger headsettet Samsung Galaxy Buds+ med uden beregning. Før lanceringen af Galaxy S20-serien var dette et rygte. Nu er rygtet tryllet om til virkelighed.

Galaxy Buds+ har bedre batteritid og bedre lydkvalitet

Desværre er der ikke tale om et tilbud, som Samsung giver til alle deres interesserede kunder over hele verden. Endnu mere desværre er det for de Samsung-fans, som bor i Danmark. Samsung sælger nemlig ikke Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra i bundle med et Galaxy Buds+ headset her i landet.

SE OGSÅ: Tjek dette tilbehør til Samsung Galaxy S20 %%%%

Årsagen er, at Samsung vil sikre den lavest mulige månedlige betaling for telefonerne. Med andre ord. Den samlede omkostning må ikke blive så høj, at teleselskaberne ikke kan lave en attraktiv afbetalingspris på produkterne.

– ”I de forskellige regioner har man valgt forskellige offers. I Danmark har vi fokuseret på at sikre den bedst mulige månedlige tarif ved køb af Galaxy S20. I hele Europa vil du også se andre offers i forbindelse med preorder,” siger Samsung i Danmark til MereMobil.dk.

Måske kan du købe i Tyskland

S20-preorder-tyskland
På Samsungs tyske webshop til bydes Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra i bundle med Samsung Galaxy Buds+. Desværre sendes der ikke pakker til Danmark (Foto: MereMobil.dk)

Et kig på Samsungs officielle webshop i Tyskland og Storbritannien afslører, at kunderne i blandt andet disse områder kan få Galaxy Buds+ med uden beregning, når de forudbestiller en Samsung Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra.

Jeg har prøvet at bestille Galaxy S20 Ultra fra begge lande. Desværre sender Samsung kun pakker til henholdsvis Storbritannien og Tyskland. En Samsung Galaxy S20 Ultra med 128 GB lagerplads koster på Samsungs tyske webshop 10.079 danske kroner (1.349 euro). I Danmark er prisen 10.499 kroner uden abonnement.

Jeg har ikke efterprøvet muligheden, men måske eksempelvis O2-butikken i Flensborg vil sælge Galaxy S20 Ultra i bundle med Galaxy Buds+, hvis man møder op i butikken. Det er da et forsøg værd, hvis turen alligevel går forbi grænseområdet.

Da Galaxy S10-serien blev lanceret i foråret 2019 havde Samsung et preorder-tilbud på Galaxy Buds sammen med Galaxy S10-serien, hvilket altså ikke er tilfældet for årets modeller.

Vi ser frem til at anmelde Samsung Galaxy Buds+. Forgængeren synes vi nemlig ikke var en god oplevelse. Du kan læse Galaxy Buds anmeldelsen her.

Mere til historien

Samsung Galaxy S20 Ultra er den eneste af S20-modellerne, der understøtter 5G mmWave. De øvrige modeller i S20-serien kan også bruges på et 5G-netværk, men har ikke mmWave-mulighed. Du kan læse mere om 5G og Galaxy S20-serien her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer