Samsung har solgt flere 5G-enheder end forventet

I 2019 har Samsung solgt 6,7 millioner 5G-enheder, hvilket var en del mere end forventet. Salget af 5G-enheder ventes at stige markant i 2020.

5G, Samsung
Samsung har solgt flere 5G-telefoner i 2019 end forventet

Teleselskaberne gør så småt klar til 5G og i Danmark ventes det, at vi ser den første 5G-understøttelse ved udgangen af 2020.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Der er stor forventning til, at 5G-enhederne vil blive lanceret og solgt i massevis i 2020. på verdensplan.

Samsung solgte 6,7 millioner 5G-enheder i 2019, hvilket var 2,7 millioner mere end de havde forventet. Forventningen lød nemlig på 4 millioner solgte 5G-enheder i 2019.

Ved IFA 2019 (i september) havde Samsung solgt 2 millioner 5G-enheder. Det er umiddelbart særligt Galaxy S10 5G og Galaxy Note10+ 5G, der har været skyld i det flotte salg. Det skriver The Verge.

Det forlyder også, at Samsung har stået for 53,9 procent af det samlede salg af 5G-telefoner.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Er disse tal korrekte har det samlede salg af 5G-telefoner været på cirka 12,4 millioner i 2019.

Lancerer Apple iPhone-modeller i 2020, som understøtter 5G-netværket, så har analysefirmaet Strategy Analytics været ude med en udmelding om, at de forventer Apple sælger flest 5G-telefoner i 2020.

I 2020 vil der blive lanceret flere 5G-enheder og det ventes også, at alle Samsungs topmodeller vil understøtte 5G-netværket.

BAGGRUND: Bag om DSS – smart genbrug af frekvensbånd til 5G

Qualcomm Snapdragon 865 processoren understøtter 5G-netværket, hvilket formentlig også betyder langt de fleste flagskibstelefoner vil være 5G-telefoner og det altså ikke er nødvendigt for producenterne, at producere særlige 5G-varianter.

Qualcomms slår Huawei og Samsung på 5G

Salget af 5G-telefoner vil eksploderer

Der er ingen tvivl om, at salget af 5G-telefonerne vil eksplodere de kommende år. Om det bliver i 2020 eller 2021, at det bliver helt vildt er uvist.

Analysefirmaet Canalys har tidligere estimeret, at der i 2023 vil være 800 millioner 5G-smartphones og de vil have en markedsandel på 51,4 procent. Og ifølge, GSMArena.com, så spår Goldman Sachs spår, at der i 2020 vil blive solgt 200 millioner 5G-telefoner.

Tænker du, at du vil være en af de første, som vil have en 5G-telefon eller vil du se det an først?

Mere til historien

Der har været mange rygter og spekulationer om at Apple vil lancere 5G-telefoner i 2020 eller først i 2021. Seneste rygter går dog på, at det bliver i 2020 og prisen ikke vil ændre sig markant i forhold til de foregående år.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram