Samsung har solgt flere 5G-enheder end forventet

I 2019 har Samsung solgt 6,7 millioner 5G-enheder, hvilket var en del mere end forventet. Salget af 5G-enheder ventes at stige markant i 2020.

5G, Samsung
Samsung har solgt flere 5G-telefoner i 2019 end forventet

Teleselskaberne gør så småt klar til 5G og i Danmark ventes det, at vi ser den første 5G-understøttelse ved udgangen af 2020.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Der er stor forventning til, at 5G-enhederne vil blive lanceret og solgt i massevis i 2020. på verdensplan.

Samsung solgte 6,7 millioner 5G-enheder i 2019, hvilket var 2,7 millioner mere end de havde forventet. Forventningen lød nemlig på 4 millioner solgte 5G-enheder i 2019.

Ved IFA 2019 (i september) havde Samsung solgt 2 millioner 5G-enheder. Det er umiddelbart særligt Galaxy S10 5G og Galaxy Note10+ 5G, der har været skyld i det flotte salg. Det skriver The Verge.

Det forlyder også, at Samsung har stået for 53,9 procent af det samlede salg af 5G-telefoner.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Er disse tal korrekte har det samlede salg af 5G-telefoner været på cirka 12,4 millioner i 2019.

Lancerer Apple iPhone-modeller i 2020, som understøtter 5G-netværket, så har analysefirmaet Strategy Analytics været ude med en udmelding om, at de forventer Apple sælger flest 5G-telefoner i 2020.

I 2020 vil der blive lanceret flere 5G-enheder og det ventes også, at alle Samsungs topmodeller vil understøtte 5G-netværket.

BAGGRUND: Bag om DSS – smart genbrug af frekvensbånd til 5G

Qualcomm Snapdragon 865 processoren understøtter 5G-netværket, hvilket formentlig også betyder langt de fleste flagskibstelefoner vil være 5G-telefoner og det altså ikke er nødvendigt for producenterne, at producere særlige 5G-varianter.

Qualcomms slår Huawei og Samsung på 5G

Salget af 5G-telefoner vil eksploderer

Der er ingen tvivl om, at salget af 5G-telefonerne vil eksplodere de kommende år. Om det bliver i 2020 eller 2021, at det bliver helt vildt er uvist.

Analysefirmaet Canalys har tidligere estimeret, at der i 2023 vil være 800 millioner 5G-smartphones og de vil have en markedsandel på 51,4 procent. Og ifølge, GSMArena.com, så spår Goldman Sachs spår, at der i 2020 vil blive solgt 200 millioner 5G-telefoner.

Tænker du, at du vil være en af de første, som vil have en 5G-telefon eller vil du se det an først?

Mere til historien

Der har været mange rygter og spekulationer om at Apple vil lancere 5G-telefoner i 2020 eller først i 2021. Seneste rygter går dog på, at det bliver i 2020 og prisen ikke vil ændre sig markant i forhold til de foregående år.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram