Apple iPhone 11 er et kæmpe hit

17

Det bedste kvartalsregnskab nogensinde. Sådan er meldingen efter, at Apple har fremlagt det seneste regnskab. Se hvordan salget var fordelt.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro (Foto: MereMobil.dk)

De nyeste iPhone-modeller, som tæller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, ser ud til at være et kæmpe hit. Apple har netop fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, der oveni det er det bedste nogensinde.

ANMELDELSE: iPhone 11 Pro – den iPhone du altid har drømt om

Tim Cook, Apples CEO, oplyste under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at Apples omsætning er steget med 9 procent til i alt at være på 91,8 milliarder dollars. iPhone-omsætningen alene steg 8 procent og udgjorde 55,96 milliarder dollars ud af den samlede omsætning.

Ifølge Apple er er det særligt iPhone 11 og 11 Pro-modellerne, der sammen med Services og Wearables har givet ekstra liv til regnskabet.

Det er også tydeligt, at AirPods og AirPods Pro har er blevet populære blandt køberne. Faktisk så populære at de er markedsledere indenfor True Wireless Headsets.

Produktkategorien, der indeholder Apple Watch, AirPods og Beats-hovedtelefonerne, omsatte for 10 milliarder dollars i kvartalet, hvilket var en stigning på 2,7 milliarder dollars i forhold til samme periode 2018.

ANMELDELSE: AirPods Pro | Det bedste headset til din iPhone

Tim Cook fortalte også, at 75 procent af de kunder, som køber et Apple Watch, er nye kunder der ikke tidligere har ejet et Apple Watch.

De såkaldte Services (Apple Music, Apple TV+, iCloud, AppleCare, Apple Pay m.m.) øgede indtjeningen med 17 procent i forhold til samme kvartal 2018. Apple meldte ud ved årets begyndelse, at 2019 havde været det bedste år i historien for deres tjenester.

Det eneste der har lidt et lille knæk er Mac-computere. Her blev kun omsat for 7,1 milliarder dollars mod 7,4 milliarder dollars i samme kvartal 2018.

Apples salg af iPhones er steget markant i Kina

Mere til historien

Vi skrev i går, at Coronavirusen kan få betydning for Apples lancering i marts. Dette bekræftede Tim Cook ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet. Både i forhold til leverandører og privatkunder. Apple oplyste, at de har uddelt nogle plejesæt til deres ansatte i Kina.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer