Apple iPhone 11 er et kæmpe hit

Det bedste kvartalsregnskab nogensinde. Sådan er meldingen efter, at Apple har fremlagt det seneste regnskab. Se hvordan salget var fordelt.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro (Foto: MereMobil.dk)

De nyeste iPhone-modeller, som tæller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, ser ud til at være et kæmpe hit. Apple har netop fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, der oveni det er det bedste nogensinde.

ANMELDELSE: iPhone 11 Pro – den iPhone du altid har drømt om

Tim Cook, Apples CEO, oplyste under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at Apples omsætning er steget med 9 procent til i alt at være på 91,8 milliarder dollars. iPhone-omsætningen alene steg 8 procent og udgjorde 55,96 milliarder dollars ud af den samlede omsætning.

Ifølge Apple er er det særligt iPhone 11 og 11 Pro-modellerne, der sammen med Services og Wearables har givet ekstra liv til regnskabet.

Det er også tydeligt, at AirPods og AirPods Pro har er blevet populære blandt køberne. Faktisk så populære at de er markedsledere indenfor True Wireless Headsets.

Produktkategorien, der indeholder Apple Watch, AirPods og Beats-hovedtelefonerne, omsatte for 10 milliarder dollars i kvartalet, hvilket var en stigning på 2,7 milliarder dollars i forhold til samme periode 2018.

ANMELDELSE: AirPods Pro | Det bedste headset til din iPhone

Tim Cook fortalte også, at 75 procent af de kunder, som køber et Apple Watch, er nye kunder der ikke tidligere har ejet et Apple Watch.

De såkaldte Services (Apple Music, Apple TV+, iCloud, AppleCare, Apple Pay m.m.) øgede indtjeningen med 17 procent i forhold til samme kvartal 2018. Apple meldte ud ved årets begyndelse, at 2019 havde været det bedste år i historien for deres tjenester.

Det eneste der har lidt et lille knæk er Mac-computere. Her blev kun omsat for 7,1 milliarder dollars mod 7,4 milliarder dollars i samme kvartal 2018.

Apples salg af iPhones er steget markant i Kina

Mere til historien

Vi skrev i går, at Coronavirusen kan få betydning for Apples lancering i marts. Dette bekræftede Tim Cook ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet. Både i forhold til leverandører og privatkunder. Apple oplyste, at de har uddelt nogle plejesæt til deres ansatte i Kina.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram