2019 var det bedste år i historien for Apples tjenester

11

Nye tjenester er kommet til i 2019, hvilket brugerne har taget godt imod. Se hvordan de forskellige Apple tjenester har klaret sig i 2019.

Apple Services har haft et historisk godt år i 2019 (Foto: Apple)
Apple Services har haft et historisk godt år i 2019 (Foto: Apple)

Det har været et historisk år for Apple Services. Ikke alene er Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+ og Apple Card blevet introduceret. Det har også været et godt år for App Store, Apple Music og iCloud.

-“2019 was the biggest year for Services in Apple’s history. We introduced several exciting new experiences for our customers, all while setting the standard for user privacy and security,” lyder det fra Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Service, i en pressemeddelelse.

VIDEO: Vi tager et dybere kig på Apple Arcade

Apple skriver også, at kunder i App Store brugte 1,42 milliarder dollars mellem juleaften og nytårsaften. Dette er en stigning på 16 procent i forhold til året før.

Alene på nytårsdag 2020 blev der brugt 386 millioner dollars i App Store. Dette er en stigning på 20 procent i forhold til nytårsdag 2019, samt en ny rekord for daglig omsætning i App Store.

Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morningshow (Kilde: Apple)
Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morning Show (Kilde: Apple)

Apple TV+ var klar 1. november 2019 og tjenesten har allerede haft et godt år. Apple nåede at få flere nomineringer til Golden Globe. Dette er den første streamingkanal, som har modtaget nomineringer det første år den har eksisteret. Apple TV+ er desuden også den første streamingkanal, som debuterede i mere end 100 lande på én gang.

Dette kan du se på Apple TV+

I 2019 kom der en ny feature med tekster til sangene, der bliver lyttet til på Apple Music. Ifølge Apple bruger mere end 50 procent af Apple Music-brugerne denne feature.

Der er desuden over 75 procent af iCloud-brugerne som benytter to-trinsbekræftelse, oplyser Apple.

TIP: Sådan sikrer du din Apple ID-konto mod misbrug

Du kan læse flere facts om Apple Services i den officielle pressemeddelelse fra Apple.

Mere til historien

Vi har ikke Apple News i Danmark, men der er alligevel sat en del rekorder her også. Apple News har mere end 100 millioner månedlige brugere i USA, Storbritannien, Australien og Canada.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer