Bekræftet: OnePlus Concept One kommer ved CES 2020

OnePlus bekræfter, at de til CES-messen i januar 2020 vil afslører en koncepttelefon. Om telefonen nogensinde lander i handlen er uvist.

Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)
Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)

OnePlus har teaset for et “special event”, som finder sted på CES-messen i januar 2020. Det er nu bekræftet, at OnePlus Concept One vil blive fremvist ved dette event.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Det er også afsløret i en pressemeddelelse, at Concept One er en koncepttelefon. OnePlus vil med Concept One vise, hvordan fremtidens telefon tager form gennem ny teknologi og alternative designvalg. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Om der er tale om en foldbar smartphone eller andet - ja det må tiden vise. Det er også spændende om Concept One bliver den første i en ny serie.

-"Navnet i sig selv er et løfte om, at koncepttelefonen blot er den første i en serie, og at OnePlus vil fortsætte med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt i en telefon," skriver OnePlus i pressemeddelelse, hvorfor vi på MereMobil.dk altså forventer, at der vil komme flere "Concept-telefoner".

Concept One er en fejring af OnePlus' 6 års jubilæum.

Om en officiel lancering af OnePlus Concept One vil finde sted, er også uvist på nuværende tidspunkt.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Så hvis OnePlus Concept One aldrig lander i handlen, så vil det formentlig være et sted, at OnePlus fremviser nogle nye funktioner, som efterfølgende finder sted til de kommende OnePlus-enheder.

OnePlus Concept One-eventen bliver afholdt d. 7.-10. januar 2020 fra kl. 10.00 til kl. 17.00 i Wynn Las Vegas.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Senere i 2020 ventes det også, at OnePlus annoncerer OnePlus 8-serien, som måske vil bestå af tre forskellige modeller: OnePlus 8, OnePlus 8 Lite og OnePlus 8 Pro.

FREMTIDSKIG: Hvad tror du, der sker i 2020? Her er mit bud

Mere til historien

I løbet af de seneste seks år er der kommet intet mindre end 13 telefoner fra OnePlus One i 2014 til OnePlus 7T Pro i oktober 2019. Og rygterne svirrer allerede nu om OnePlus 8-serien.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram