Bekræftet: OnePlus Concept One kommer ved CES 2020

OnePlus bekræfter, at de til CES-messen i januar 2020 vil afslører en koncepttelefon. Om telefonen nogensinde lander i handlen er uvist.

Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)
Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)

OnePlus har teaset for et “special event”, som finder sted på CES-messen i januar 2020. Det er nu bekræftet, at OnePlus Concept One vil blive fremvist ved dette event.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Det er også afsløret i en pressemeddelelse, at Concept One er en koncepttelefon. OnePlus vil med Concept One vise, hvordan fremtidens telefon tager form gennem ny teknologi og alternative designvalg. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Om der er tale om en foldbar smartphone eller andet – ja det må tiden vise. Det er også spændende om Concept One bliver den første i en ny serie.

-“Navnet i sig selv er et løfte om, at koncepttelefonen blot er den første i en serie, og at OnePlus vil fortsætte med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt i en telefon,” skriver OnePlus i pressemeddelelse, hvorfor vi på MereMobil.dk altså forventer, at der vil komme flere “Concept-telefoner”.

Concept One er en fejring af OnePlus’ 6 års jubilæum.

Om en officiel lancering af OnePlus Concept One vil finde sted, er også uvist på nuværende tidspunkt.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Så hvis OnePlus Concept One aldrig lander i handlen, så vil det formentlig være et sted, at OnePlus fremviser nogle nye funktioner, som efterfølgende finder sted til de kommende OnePlus-enheder.

OnePlus Concept One-eventen bliver afholdt d. 7.-10. januar 2020 fra kl. 10.00 til kl. 17.00 i Wynn Las Vegas.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Senere i 2020 ventes det også, at OnePlus annoncerer OnePlus 8-serien, som måske vil bestå af tre forskellige modeller: OnePlus 8, OnePlus 8 Lite og OnePlus 8 Pro.

FREMTIDSKIG: Hvad tror du, der sker i 2020? Her er mit bud

Mere til historien

I løbet af de seneste seks år er der kommet intet mindre end 13 telefoner fra OnePlus One i 2014 til OnePlus 7T Pro i oktober 2019. Og rygterne svirrer allerede nu om OnePlus 8-serien.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram