Bekræftet: OnePlus Concept One kommer ved CES 2020

0

OnePlus bekræfter, at de til CES-messen i januar 2020 vil afslører en koncepttelefon. Om telefonen nogensinde lander i handlen er uvist.

Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)
Teaser for OnePlus Concept One (Kilde: OnePlus)

OnePlus har teaset for et “special event”, som finder sted på CES-messen i januar 2020. Det er nu bekræftet, at OnePlus Concept One vil blive fremvist ved dette event.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Det er også afsløret i en pressemeddelelse, at Concept One er en koncepttelefon. OnePlus vil med Concept One vise, hvordan fremtidens telefon tager form gennem ny teknologi og alternative designvalg. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Om der er tale om en foldbar smartphone eller andet – ja det må tiden vise. Det er også spændende om Concept One bliver den første i en ny serie.

-“Navnet i sig selv er et løfte om, at koncepttelefonen blot er den første i en serie, og at OnePlus vil fortsætte med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt i en telefon,” skriver OnePlus i pressemeddelelse, hvorfor vi på MereMobil.dk altså forventer, at der vil komme flere “Concept-telefoner”.

Concept One er en fejring af OnePlus’ 6 års jubilæum.

Om en officiel lancering af OnePlus Concept One vil finde sted, er også uvist på nuværende tidspunkt.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Så hvis OnePlus Concept One aldrig lander i handlen, så vil det formentlig være et sted, at OnePlus fremviser nogle nye funktioner, som efterfølgende finder sted til de kommende OnePlus-enheder.

OnePlus Concept One-eventen bliver afholdt d. 7.-10. januar 2020 fra kl. 10.00 til kl. 17.00 i Wynn Las Vegas.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Senere i 2020 ventes det også, at OnePlus annoncerer OnePlus 8-serien, som måske vil bestå af tre forskellige modeller: OnePlus 8, OnePlus 8 Lite og OnePlus 8 Pro.

FREMTIDSKIG: Hvad tror du, der sker i 2020? Her er mit bud

Mere til historien

I løbet af de seneste seks år er der kommet intet mindre end 13 telefoner fra OnePlus One i 2014 til OnePlus 7T Pro i oktober 2019. Og rygterne svirrer allerede nu om OnePlus 8-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer