Pling app fra Aller Media tilgængelig på Huaweis AppGallery

Magasin-app’en Pling bliver nu en del af Huaweis AppGallery, dermed vokser Huaweis egen platform og de håber flere andre danske apps følger.

Det er i dag blev offentliggjort på GoTO-konferencen, at Aller Media lancerer magasin-app’en på Huaweis AppGallery,

Dermed slutter Pling sig til en platform, som nu har mere end 11.000 internationale apps og alle er en del af Huawei Mobile Services. Foruden AppGallery tæller det også Huawei Browser, Huawei Mobile Cloud, Huawei Themes, Huawei Music og masser af andre HMS-apps.

Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

-"Hos Aller arbejder vi hele tiden på at optimere brugeroplevelsen på alle vores applikationer, og gøre dem tilgængelige for vores brugere på alle platforme og devices. Derfor glæder vi os over muligheden for at integrere vores markedsførende digitale magasin-app, Pling, i Huaweis AppGallery og vi ser frem til et frugtbart samarbejde," siger Michael Skyte. 

Huaweis AppGallery er særligt vigtigt, da Huawei telefoner i skrivende stund ikke må lanceres med Google Mobile Services og dermed ikke har adgang til Googles tjenester, som Google Play Store.

-"Vi er stolte over, at vi nu får Aller Media med ombord på vores AppGallery. Med AppGallery får Aller Media adgang til en række redskaber, blandt andet AI-teknologi, som de kan bruge til at udvikle oplevelsen for deres brugere," siger RenKe, der er direktør for Huaweis danske forbrugerdivision.

LÆS OGSÅ: Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

Der arbejdes også på at integrere flere danske apps i AppGallery.

Huawei har netop lanceret Nova 5T, der dog er en ”genudgivelse” af Honor 20. Det kan også vise sig at være sidste smartphone fra Huawei, som kommer med Google Mobile Services.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

Tænker du, at Huawei AppGallery kunne være "nok" for dig eller vil du ikke gå på kompromis med Google Mobile Services? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Se hvilke Huawei telefoner, som inden længe opdateres til Android 10.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram