Pling app fra Aller Media tilgængelig på Huaweis AppGallery

2

Magasin-app’en Pling bliver nu en del af Huaweis AppGallery, dermed vokser Huaweis egen platform og de håber flere andre danske apps følger.

Det er i dag blev offentliggjort på GoTO-konferencen, at Aller Media lancerer magasin-app’en på Huaweis AppGallery,

Dermed slutter Pling sig til en platform, som nu har mere end 11.000 internationale apps og alle er en del af Huawei Mobile Services. Foruden AppGallery tæller det også Huawei Browser, Huawei Mobile Cloud, Huawei Themes, Huawei Music og masser af andre HMS-apps.

Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

-“Hos Aller arbejder vi hele tiden på at optimere brugeroplevelsen på alle vores applikationer, og gøre dem tilgængelige for vores brugere på alle platforme og devices. Derfor glæder vi os over muligheden for at integrere vores markedsførende digitale magasin-app, Pling, i Huaweis AppGallery og vi ser frem til et frugtbart samarbejde,” siger Michael Skyte. 

Huaweis AppGallery er særligt vigtigt, da Huawei telefoner i skrivende stund ikke må lanceres med Google Mobile Services og dermed ikke har adgang til Googles tjenester, som Google Play Store.

-“Vi er stolte over, at vi nu får Aller Media med ombord på vores AppGallery. Med AppGallery får Aller Media adgang til en række redskaber, blandt andet AI-teknologi, som de kan bruge til at udvikle oplevelsen for deres brugere,” siger RenKe, der er direktør for Huaweis danske forbrugerdivision.

LÆS OGSÅ: Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

Der arbejdes også på at integrere flere danske apps i AppGallery.

Huawei har netop lanceret Nova 5T, der dog er en ”genudgivelse” af Honor 20. Det kan også vise sig at være sidste smartphone fra Huawei, som kommer med Google Mobile Services.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

Tænker du, at Huawei AppGallery kunne være “nok” for dig eller vil du ikke gå på kompromis med Google Mobile Services? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Se hvilke Huawei telefoner, som inden længe opdateres til Android 10.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer