Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

0

Kunder hos 3 får nu adgang til digitale ugeblade- og magasiner med rabat. 3 har indgået et samarbejde med Pling.

Teleselskabet 3 og Allers ugeblads- og magasintjeneste Pling har indgået et samarbejde (Foto: Teleselskabet 3)
Teleselskabet 3 og Allers ugeblads- og magasintjeneste Pling har indgået et samarbejde (Foto: Teleselskabet 3)

Et mobilabonnement i dag tilbyder efterhånden langt mere end blot tale, SMS og data. Forbrugerne ønsker nemlig også andre løsninger, som streaming, ebøger og meget andet. Denne trend startede Telmore for år tilbage med Telmore Play. Nu går teleselskabet 3 dem i bedene.

De billigste mobilabonnementer lige nu – streaming hitter

Teleselskabet 3 oplyser, at de har indgået en aftale med Aller om, at 3’s kunder kan få adgang til den digitale ugeblads- og magasintjeneste Pling for kun 79 kroner om måneden.

3’s kunder sparer 20 kroner i forhold til Plings normalpris, skriver 3 i en pressemeddelelse.

Med adgang til Plings app får du mulighed for at se mere end 200 danske og udenlandske magasiner, hvor der er emner om alt fra cykling til mode og madlavning.

-”Det er en fornøjelse, at vi allerede nu igen kan introducere et nyt tilvalg til en skarp pris, og med hundredvis af magasiner og flere på vej er Pling en stærk tilføjelse til samlingen. Vi ser løbende på at indgå partnerskaber med digitale tjenester, som er relevante for vores kunder, og det er kun en fordel, at der er flere forskellige udbydere inden for samme genre. Det giver kunderne frihed til at vælge selv,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 klar med nye kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Nogle af de ugeblade og magasiner som Pling giver adgang til er: Billed-Bladet, Se & Hør, Femina, Ugebladet Søndag, Familie Journal, Mad & Bolig, Spis Bedre og Elle. Nogle af de udenlandske blade og magasiner er The New Yorker, Rolling Stone, Hello! Magazine, Wired, Forbes, TIME og GQ.

App’en giver dig mulighed for, at læse artikler offline, bogmærke favoritter og søge på tværs af samtlige udgivelser i arkivet.

Du kan få 30 dages gratis prøve uden bindingsperiode med Pling.

Mere til historien

Det er kun få uger siden, at teleselskabet 3 også meldte ud, at de gav deres kunder mulighed for at få adgang til lyd- og e-bogstjenesten Saxo Premium.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer