Få rabat på dit ugeblad med 3 og Pling

Kunder hos 3 får nu adgang til digitale ugeblade- og magasiner med rabat. 3 har indgået et samarbejde med Pling.

Teleselskabet 3 og Allers ugeblads- og magasintjeneste Pling har indgået et samarbejde (Foto: Teleselskabet 3)
Teleselskabet 3 og Allers ugeblads- og magasintjeneste Pling har indgået et samarbejde (Foto: Teleselskabet 3)

Et mobilabonnement i dag tilbyder efterhånden langt mere end blot tale, SMS og data. Forbrugerne ønsker nemlig også andre løsninger, som streaming, ebøger og meget andet. Denne trend startede Telmore for år tilbage med Telmore Play. Nu går teleselskabet 3 dem i bedene.

De billigste mobilabonnementer lige nu – streaming hitter

Teleselskabet 3 oplyser, at de har indgået en aftale med Aller om, at 3’s kunder kan få adgang til den digitale ugeblads- og magasintjeneste Pling for kun 79 kroner om måneden.

3’s kunder sparer 20 kroner i forhold til Plings normalpris, skriver 3 i en pressemeddelelse.

Med adgang til Plings app får du mulighed for at se mere end 200 danske og udenlandske magasiner, hvor der er emner om alt fra cykling til mode og madlavning.

-”Det er en fornøjelse, at vi allerede nu igen kan introducere et nyt tilvalg til en skarp pris, og med hundredvis af magasiner og flere på vej er Pling en stærk tilføjelse til samlingen. Vi ser løbende på at indgå partnerskaber med digitale tjenester, som er relevante for vores kunder, og det er kun en fordel, at der er flere forskellige udbydere inden for samme genre. Det giver kunderne frihed til at vælge selv,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 klar med nye kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Nogle af de ugeblade og magasiner som Pling giver adgang til er: Billed-Bladet, Se & Hør, Femina, Ugebladet Søndag, Familie Journal, Mad & Bolig, Spis Bedre og Elle. Nogle af de udenlandske blade og magasiner er The New Yorker, Rolling Stone, Hello! Magazine, Wired, Forbes, TIME og GQ.

App’en giver dig mulighed for, at læse artikler offline, bogmærke favoritter og søge på tværs af samtlige udgivelser i arkivet.

Du kan få 30 dages gratis prøve uden bindingsperiode med Pling.

Mere til historien

Det er kun få uger siden, at teleselskabet 3 også meldte ud, at de gav deres kunder mulighed for at få adgang til lyd- og e-bogstjenesten Saxo Premium.

Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
Jeg har testet 5G internet fra 3

TEST: 5G-internet til hjemmet fra 3. Hvordan fungerer det? Jeg har testet 5G internet fra 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram