3 klar med nye kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Teleselskabet 3 har netop lanceret en ny og ekstra kraftfuld mobil bredbåndsløsning. Den nye router har en antenne, som forstærker 4G-signalet i hjemmet.

Den nye router med antenne forstærker 4G-signalet i hjemmet (Foto: Teleselskabet 3)
Den nye router med antenne forstærker 4G-signalet i hjemmet (Foto: Teleselskabet 3)

Teleselskabet 3 har lanceret en ny og ekstra kraftfuld mobil bredbåndsløsning, der blandt andet er i stand til at opfange signaler fra master længere væk.

Den nye mobile bredbåndsløsning skal gøre op med myten om, at det kun er byboere og folk med en mast i baghaven, som kan bruge mobilnettet til hurtigt internet hjemme.

Mobilt bredbånd kan for mange være en nem og billig løsning til kablede forbindelser. Og den nye løsning er altså ingen undtagelse. Uanset om du bor i et nybygget betonhus eller langt fra mobilmaster, så kan du altså gøre brug af den nye og ekstra kraftfulde mobile bredbåndsløsning.

3’s nye løsning kombinerer en udendørs antenne med en indendørs router, der sammen kan forstærke 4G-signalet i hjemmet markant. Routeren er en Huawei B2368.

Antennen på 12,5 x 24 cm har vundet priser for designet og kan monteres på altaner, direkte på jorden eller huset. Efterfølgende forbindes den til den indendørs router med et netværkskabel.

-”Det er langt fra alle danskere, som har nem adgang til fibernet eller coax-kabler, og for dem kan mobilt bredbånd være det eneste gode og prisvenlige alternativ til en lunken kobberforbindelse. Men mange tøver med at prøve det, fordi de bor i områder, hvor vi har været begrænset af manglende mulighed for at opsætte mobilmaster, eller fordi deres hjem er bygget af materialer som beton, som blokerer for signalet. Det synes vi selvfølgelig er en skam. Derfor introducerer vi nu et produkt, som kan gøre mobilt bredbånd til et reelt alternativ for endnu flere danskere,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Antennen modtager signaler fra alle retninger (360 grader), hvilket gør den kan fange det bedste signal fra 3’s netværk i en radius på 5-8 kilometer.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at mange er skeptiske over for mobilt bredbånd. De lynhurtige forbindelser bliver markedsført som et must for den gennemsnitlige familie, men vores research og erfaringer viser, at langt de fleste husstande fint kan få dækket deres internetbehov med mobilt bredbånd. Derfor vil vi selvfølgelig gerne gøre det tilgængeligt for endnu flere,” siger David Elsass.

Mere til historien

Teleselskabet 3’s netværk dækker 98 procent af befolkningen med 4G og har en gennemsnitshastighed på 40 Mbit/s download. Hvilket er otte gange hurtigere end Netflix’ anbefalede hastighed for streaming i HD-kvalitet

Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram