OnePlus 7T i flot guldfarve – kom ikke på markedet

OnePlus har delt en guldfarvet OnePlus 7T, som var en af de farvevarianter, der ikke kom gennem nåleøjet og ud til offentligheden. Se billederne her.

OnePlus 7T afsløret i en guldvariant, der aldrig blev lanceret, af designer i OnePlus (Kilde: Ice Univerce/Twitter)
OnePlus 7T afsløret i en guldvariant, der aldrig blev lanceret, af designer i OnePlus (Kilde: Ice Univerce/Twitter)

OnePlus lancerede OnePlus 7T i farverne Frosted Silver og Glacier Blue. Men faktisk kunne der have været endnu en farvevariant – nemlig Gold. Denne klarede sig dog ikke igennem ”nåleøjet”. Det skriver GSMArena.

TEST: OnePlus 7T – det er set bedre

Hao Ran, designer hos OnePlus, har nu delt disse billeder af telefonen, som altså aldrig kom i handlen. Farven er umiddelbart ret unik og ligner ikke de andre ”guld-modeller”, som konkurrenterne har lanceret.

Ifølge Hao Ran så er den guldfarvede OnePlus 7T ikke den eneste, der altså ikke kom igennem nåleøjet. Faktisk bedømte design-holdet en række farver før, at de blev enige om de to farver, som blev lanceret.

OnePlus er ramt af en sikkerhedsbrist

OnePlus har kun sjældent sendt nye farvevarianter af eksisterende modeller på gaden, så chancen for, at vi får OnePlus 7T i denne guldfarve er altså minimal.

Rygterne svirrer allerede nu om efterfølgeren OnePlus 8.

OnePlus Watch – smartwatch på vej fra OnePlus?

Hvad synes du om guldfarven? Kunne den have din interesse?

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at en række smartphones vil blive lanceret med 120 Hz skærme næste år. En af disse er OnePlus 8. OnePlus har ligesom Apple og Samsung ikke kommenteret på de mange rygter, derfor er det altså i skrivende stund kun rygter og spekulationer.

OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Nord bliver måske et selvstændigt brand

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus måske vil gøre "Nord" til et selvstændigt brand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram