OnePlus 7T i flot guldfarve – kom ikke på markedet

OnePlus har delt en guldfarvet OnePlus 7T, som var en af de farvevarianter, der ikke kom gennem nåleøjet og ud til offentligheden. Se billederne her.

OnePlus 7T afsløret i en guldvariant, der aldrig blev lanceret, af designer i OnePlus (Kilde: Ice Univerce/Twitter)
OnePlus 7T afsløret i en guldvariant, der aldrig blev lanceret, af designer i OnePlus (Kilde: Ice Univerce/Twitter)

OnePlus lancerede OnePlus 7T i farverne Frosted Silver og Glacier Blue. Men faktisk kunne der have været endnu en farvevariant – nemlig Gold. Denne klarede sig dog ikke igennem ”nåleøjet”. Det skriver GSMArena.

TEST: OnePlus 7T – det er set bedre

Hao Ran, designer hos OnePlus, har nu delt disse billeder af telefonen, som altså aldrig kom i handlen. Farven er umiddelbart ret unik og ligner ikke de andre ”guld-modeller”, som konkurrenterne har lanceret.

Ifølge Hao Ran så er den guldfarvede OnePlus 7T ikke den eneste, der altså ikke kom igennem nåleøjet. Faktisk bedømte design-holdet en række farver før, at de blev enige om de to farver, som blev lanceret.

OnePlus er ramt af en sikkerhedsbrist

OnePlus har kun sjældent sendt nye farvevarianter af eksisterende modeller på gaden, så chancen for, at vi får OnePlus 7T i denne guldfarve er altså minimal.

Rygterne svirrer allerede nu om efterfølgeren OnePlus 8.

OnePlus Watch – smartwatch på vej fra OnePlus?

Hvad synes du om guldfarven? Kunne den have din interesse?

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at en række smartphones vil blive lanceret med 120 Hz skærme næste år. En af disse er OnePlus 8. OnePlus har ligesom Apple og Samsung ikke kommenteret på de mange rygter, derfor er det altså i skrivende stund kun rygter og spekulationer.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram