OnePlus Watch – smartwatch på vej fra OnePlus?

Vi har tidligere hørt, at OnePlus ville lancere et smartwatch. Nu forlyder det igen, at et smartwatch er på vej. Måske endda første halvår 2020.

Billede af smartwatch - måske OnePlus Watch (Kilde: PhoneArena.com)
Billede af smartwatch - måske OnePlus Watch (Kilde: PhoneArena.com)

Siden 2016 har der været rygter om, at OnePlus havde planer om at udvide deres produktsortiment så det, ligesom konkurrenterne, inkluderede et smartwatch. Den gang forlød det, at OnePlus droppede et smartwatch for at fokusere på smartphones.

Siden dengang har OnePlus haft stor succes med deres smartphone-modeller og også udvidet sortimentet af produkter, så det også indeholder et smart-TV. Dette er dog i skrivende stund kun på markedet i Indien.

Rygterne om et smartwatch er nu atter godt i gang. Faktisk så godt så selv en lancering i foråret 2020 nævnes. Nærmere præcis forventes det, at være i forbindelse med lanceringen af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som forventes at blive offentliggjort omkring maj måned 2020. Det skriver PhoneArena.com.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

OnePlus har ikke selv kommenteret på de mange rygter og spekulationer – hverken om OnePlus 8, OnePlus 8 Pro eller et eventuelt OnePlus Watch. Det er blandt andet Twitter-brugeren @Techauntyji, der giver liv til rygterne. Dette gøres i nedenstående post.

Detaljerne om et eventuelt OnePlus Watch, eller hvad navnet i givet fald vil blive, er begrænset. Dog ventes det, at det vil komme med Googles styresystem WearOS. Om uret bliver rundt, firkantet eller noget helt andet er uvist. Det eneste vi har at ”forholde os til” er gamle koncepttegninger fra 2016.

Koncepttegninger af OnePlus Watch tilbage fra 2016 (Kilde: PhoneArena.com)
Koncepttegninger af OnePlus Watch tilbage fra 2016 (Kilde: PhoneArena.com)

Derfor er det at væbne sig med tålmodighed og vente og se, hvad OnePlus har i ærmet og hvornår de eventuelt er klar til at afsløre det for offentligheden.

Android 10 klar til OnePlus 6 og OnePlus 6T

Tror du, at OnePlus er på vej med et smartwatch? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Billedet af OnePlus Watch, som PhoneArena har bragt, er heller ikke officielt.

Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram