OnePlus Watch – smartwatch på vej fra OnePlus?

0

Vi har tidligere hørt, at OnePlus ville lancere et smartwatch. Nu forlyder det igen, at et smartwatch er på vej. Måske endda første halvår 2020.

Billede af smartwatch - måske OnePlus Watch (Kilde: PhoneArena.com)
Billede af smartwatch – måske OnePlus Watch (Kilde: PhoneArena.com)

Siden 2016 har der været rygter om, at OnePlus havde planer om at udvide deres produktsortiment så det, ligesom konkurrenterne, inkluderede et smartwatch. Den gang forlød det, at OnePlus droppede et smartwatch for at fokusere på smartphones.

Siden dengang har OnePlus haft stor succes med deres smartphone-modeller og også udvidet sortimentet af produkter, så det også indeholder et smart-TV. Dette er dog i skrivende stund kun på markedet i Indien.

Rygterne om et smartwatch er nu atter godt i gang. Faktisk så godt så selv en lancering i foråret 2020 nævnes. Nærmere præcis forventes det, at være i forbindelse med lanceringen af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som forventes at blive offentliggjort omkring maj måned 2020. Det skriver PhoneArena.com.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

OnePlus har ikke selv kommenteret på de mange rygter og spekulationer – hverken om OnePlus 8, OnePlus 8 Pro eller et eventuelt OnePlus Watch. Det er blandt andet Twitter-brugeren @Techauntyji, der giver liv til rygterne. Dette gøres i nedenstående post.

Detaljerne om et eventuelt OnePlus Watch, eller hvad navnet i givet fald vil blive, er begrænset. Dog ventes det, at det vil komme med Googles styresystem WearOS. Om uret bliver rundt, firkantet eller noget helt andet er uvist. Det eneste vi har at ”forholde os til” er gamle koncepttegninger fra 2016.

Koncepttegninger af OnePlus Watch tilbage fra 2016 (Kilde: PhoneArena.com)
Koncepttegninger af OnePlus Watch tilbage fra 2016 (Kilde: PhoneArena.com)

Derfor er det at væbne sig med tålmodighed og vente og se, hvad OnePlus har i ærmet og hvornår de eventuelt er klar til at afsløre det for offentligheden.

Android 10 klar til OnePlus 6 og OnePlus 6T

Tror du, at OnePlus er på vej med et smartwatch? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Billedet af OnePlus Watch, som PhoneArena har bragt, er heller ikke officielt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer