Android 10 klar til OnePlus 6 og OnePlus 6T

Det er ikke kun de nyeste OnePlus-modeller, som har Android 10. Udrulningen af Android 10 er nu i gang til OnePlus 6 og OnePlus 6T. Læs mere her.

OnePlus 6T
OnePlus 6T (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har sendt deres seneste smartphone-modeller i butikkerne med Android 10 installeret, mens de også har udsendt opdateringen til forårets modeller, OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, men det stopper ikke her.  

OnePlus 7T er først med Android 10

I gamle dage kunne vi have sagt, at der var lækkerier på vej til flere ældre OnePlus-modeller. Men med Android 10 gik Google væk fra at kalde den seneste softwareopdatering for et ”dessert-navn”.

Det er dog stadigvæk ikke helt forkert at sige, at der er lækkerier på vej. For hver eneste store softwareopdatering byder altid på nye funktioner. Og OnePlus har netop oplyst på deres officielle forum, at de har startet udrulningen af Android 10 til flere af de ældre modeller.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Dermed er der altså noget at glæde sig til for ejerne af en OnePlus 6 eller OnePlus 6T telefon. OxygenOS 10/Android 10 opdateringen byder på en række nyheder.

Der er blandt andet forbedringer af brugerfladen, flere muligheder for tilpasning af udseende og ikoner og generelt større overblik over, hvem der deles lokation med. Ligesom også privatlivet har fået en opgradering. Du kan læse mere om, hvilke nye features Android 10 giver OnePlus-telefonerne her.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Har du en OnePlus 6 eller OnePlus 6T så kan du altså forvente, at modtage opdateringen inden alt for længe. Dog udsendes den i ”bølger”, hvilket gør der kan gå lidt tid før den er klar til lige præcis din enhed.

Mere til historien

Ved at udsende opdateringen i ”bølger” kan OnePlus sikre, at der ikke er så mange brugere, som bliver berørt af eventuelle fejl. Indtil videre er der dog umiddelbart ikke spottet nogle fejl.

Fairphone 5 scorer 10/10 hos iFixit

Den nylig lancerede Fairphone 5, får topkarakter hos iFixit.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus har lanceret OnePlus 12
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram