Android 10 klar til OnePlus 6 og OnePlus 6T

1

Det er ikke kun de nyeste OnePlus-modeller, som har Android 10. Udrulningen af Android 10 er nu i gang til OnePlus 6 og OnePlus 6T. Læs mere her.

OnePlus 6T
OnePlus 6T (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har sendt deres seneste smartphone-modeller i butikkerne med Android 10 installeret, mens de også har udsendt opdateringen til forårets modeller, OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, men det stopper ikke her.  

OnePlus 7T er først med Android 10

I gamle dage kunne vi have sagt, at der var lækkerier på vej til flere ældre OnePlus-modeller. Men med Android 10 gik Google væk fra at kalde den seneste softwareopdatering for et ”dessert-navn”.

Det er dog stadigvæk ikke helt forkert at sige, at der er lækkerier på vej. For hver eneste store softwareopdatering byder altid på nye funktioner. Og OnePlus har netop oplyst på deres officielle forum, at de har startet udrulningen af Android 10 til flere af de ældre modeller.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Dermed er der altså noget at glæde sig til for ejerne af en OnePlus 6 eller OnePlus 6T telefon. OxygenOS 10/Android 10 opdateringen byder på en række nyheder.

Der er blandt andet forbedringer af brugerfladen, flere muligheder for tilpasning af udseende og ikoner og generelt større overblik over, hvem der deles lokation med. Ligesom også privatlivet har fået en opgradering. Du kan læse mere om, hvilke nye features Android 10 giver OnePlus-telefonerne her.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Har du en OnePlus 6 eller OnePlus 6T så kan du altså forvente, at modtage opdateringen inden alt for længe. Dog udsendes den i ”bølger”, hvilket gør der kan gå lidt tid før den er klar til lige præcis din enhed.

Mere til historien

Ved at udsende opdateringen i ”bølger” kan OnePlus sikre, at der ikke er så mange brugere, som bliver berørt af eventuelle fejl. Indtil videre er der dog umiddelbart ikke spottet nogle fejl.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer