OnePlus er ramt af en sikkerhedsbrist

KORT NYT: OnePlus’ kunder har været ramt af en sikkerhedsbrist. Adresser, e-mails og navne kan være i hænderne på IT-kriminelle.

Den kinesiske smartphoneproducent OnePlus har bekræftet en sikkerhedsbrist, der har ramt brugere af OnePlus’ officielle webshop.

Ifølge OnePlus har deres sikkerhedsteam opdaget, at nogle af brugernes ordreinformationer har været tilgået af uautoriserede personer.

- ”Alle informationer om betaling og passwords er sikre, men navnet (på køberen, red.), telefonnummer, adresse og e-mailadressen kan være sluppet ud,” skriver OnePlus på deres website.

Hackerne har sandsynligvis fået adgang til brugernes data via en sikkerhedsbrist på websiten, men OnePlus er ikke kommet med yderligere detaljer om dette.

Før OnePlus bekræftede sikkerhedsbristen offentligt informerede de alle de berørte brugere via e-mail.

- ”Vi samarbejder med de relevante myndigheder for at undersøge episoden yderligere. De ramte brugere vil måske opleve, at de modtager spam- og phishingmails som konsekvens af datalækket,” skriver producenten.

Det er ikke første gang OnePlus har været ramt af sikkerhedsproblemer. En tilsvarende hændelse fandt sted i januar 2018. Her fik hackere adgang til data fra omkring 40.000 brugere.

GUIDE: Sådan laver du et SIKKERT password

Mere til historien

Det er langt fra sjældent, at sikkerhedsbrister opstår i techindustrien. Selv store firmaer som Google, Facebook, Apple og Microsoft rammes. Eksempelvis i starten af året hvor et sikkerhedshul gjorde, at Chromecast kunne hackes.

Læs også:
- Google vil læse og tjekke dine passwords for at hjælpe dig

OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Nord bliver måske et selvstændigt brand

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus måske vil gøre "Nord" til et selvstændigt brand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram