Motorolas foldbare RAZR er spottet

KORT NYT: Fliptelefonen Motorola RAZR kommer lige om lidt. Nu er RAZR set i gadebilledet.

Rygte Sunniton Motorola Razr-b
Måske er dette Motorola Razr (Foto: Sunniton)

Jeg kan ikke garantere for, at billedet af Motorola RAZR ikke er placeret på nettet, eller lækket med vilje, for at skabe omtale. Men nu dækker MereMobil.dk jo netop nye gadgets, så jeg er ikke for fin til at vise det.

Angiveligt er billedet af RAZR lagt på Weibo, det kinesiske sociale medie, af brugeren Sunniton. Det skulle vise Motorolas kommende flip/folde-telefon ”in the wild” – altså uden for Motorolas test- og udviklingscenter.

Som du kan se på billedet, så ligner telefonen ret meget originalen RAZR V3, der jo i sin tid var verdens mest solgte klaptelefon.

Rygterne om en ny Motorola Razr har floreret siden starten af året, og er gradvist taget til.

I oktober udsendte Motorola invitationer til en presseevent, der holdes den 13. november. Vedlagt invitationen var et gif-billede, der viser noget der folder eller klapper. ”You’re going to flip” stod der blandt andet i teksten.

Efterfølgende er der lækket pressebilleder af Razr.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis Motorolas kommende lancering. Måske er det netop dét mobilformat, der mangler, for at gøre brugen af foldbare skærme mere naturligt? I hvert fald har både Samsung og Huawei haft mange problemer med formatet. Huawei er endda ikke kommet på markedet endnu med Mate X.

Mere til historien

Motorolas fliptelefon bliver nok temmelig dyr. Netop høje priser er ikke lige det som kendetegner Motorola generelt. Seneste har jeg anmeldt Motorola One Zoom, der koster lige under 3.000 kroner.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram