Motorolas foldbare RAZR er spottet

0

KORT NYT: Fliptelefonen Motorola RAZR kommer lige om lidt. Nu er RAZR set i gadebilledet.

Rygte Sunniton Motorola Razr-b
Måske er dette Motorola Razr (Foto: Sunniton)

Jeg kan ikke garantere for, at billedet af Motorola RAZR ikke er placeret på nettet, eller lækket med vilje, for at skabe omtale. Men nu dækker MereMobil.dk jo netop nye gadgets, så jeg er ikke for fin til at vise det.

Angiveligt er billedet af RAZR lagt på Weibo, det kinesiske sociale medie, af brugeren Sunniton. Det skulle vise Motorolas kommende flip/folde-telefon ”in the wild” – altså uden for Motorolas test- og udviklingscenter.

Som du kan se på billedet, så ligner telefonen ret meget originalen RAZR V3, der jo i sin tid var verdens mest solgte klaptelefon.

Rygterne om en ny Motorola Razr har floreret siden starten af året, og er gradvist taget til.

I oktober udsendte Motorola invitationer til en presseevent, der holdes den 13. november. Vedlagt invitationen var et gif-billede, der viser noget der folder eller klapper. ”You’re going to flip” stod der blandt andet i teksten.

Efterfølgende er der lækket pressebilleder af Razr.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis Motorolas kommende lancering. Måske er det netop dét mobilformat, der mangler, for at gøre brugen af foldbare skærme mere naturligt? I hvert fald har både Samsung og Huawei haft mange problemer med formatet. Huawei er endda ikke kommet på markedet endnu med Mate X.

Mere til historien

Motorolas fliptelefon bliver nok temmelig dyr. Netop høje priser er ikke lige det som kendetegner Motorola generelt. Seneste har jeg anmeldt Motorola One Zoom, der koster lige under 3.000 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer