Motorolas foldbare RAZR er spottet

KORT NYT: Fliptelefonen Motorola RAZR kommer lige om lidt. Nu er RAZR set i gadebilledet.

Rygte Sunniton Motorola Razr-b
Måske er dette Motorola Razr (Foto: Sunniton)

Jeg kan ikke garantere for, at billedet af Motorola RAZR ikke er placeret på nettet, eller lækket med vilje, for at skabe omtale. Men nu dækker MereMobil.dk jo netop nye gadgets, så jeg er ikke for fin til at vise det.

Angiveligt er billedet af RAZR lagt på Weibo, det kinesiske sociale medie, af brugeren Sunniton. Det skulle vise Motorolas kommende flip/folde-telefon ”in the wild” – altså uden for Motorolas test- og udviklingscenter.

Som du kan se på billedet, så ligner telefonen ret meget originalen RAZR V3, der jo i sin tid var verdens mest solgte klaptelefon.

Rygterne om en ny Motorola Razr har floreret siden starten af året, og er gradvist taget til.

I oktober udsendte Motorola invitationer til en presseevent, der holdes den 13. november. Vedlagt invitationen var et gif-billede, der viser noget der folder eller klapper. ”You’re going to flip” stod der blandt andet i teksten.

Efterfølgende er der lækket pressebilleder af Razr.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis Motorolas kommende lancering. Måske er det netop dét mobilformat, der mangler, for at gøre brugen af foldbare skærme mere naturligt? I hvert fald har både Samsung og Huawei haft mange problemer med formatet. Huawei er endda ikke kommet på markedet endnu med Mate X.

Mere til historien

Motorolas fliptelefon bliver nok temmelig dyr. Netop høje priser er ikke lige det som kendetegner Motorola generelt. Seneste har jeg anmeldt Motorola One Zoom, der koster lige under 3.000 kroner.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram