Motorola flipper Razr ud i november

Razr Flip, Razr Fold eller noget helt andet? Motorola Razr flippes ud i november. Invitationerne til eventen er ude nu.

Efter mange rygter i lang lang tid lader Motorola nu til selv at være klar til at tale om den kommende Motorola Razr.

Den ikoniske klaptelefon ventes lanceret i en ny version, der benytter sig af foldbar skærmteknologi. Klaptelefonen genoplives altså med en skærm, der beskyttes mellem to ydre skaller.

Motorola har udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. Vedlagt invitationen findes et gif-billede, der igen teaser for noget der klapper eller flipper.

Teksten ”You’re going to flip” indgår også ligesom teksten ”An original unlike any other”.

Det kunne tyde på, at telefonen, som Motorola vil lancere, ikke bliver kaldt en ”foldable” men en ”flip-telefon”. Dette er naturligvis bare et gæt.

I sidste måned fortalte kilder til CNET, at Motorola oprindeligt havde planlagt en sommerevent for den flip- og/eller foldbare Motorola Razr. Nu hvor sommeren forlængst er væk, bliver det jo så en sen efterårsrelease i stedet.

Motorola Razr Flip, eller hvad navnet officielt bliver, vil angibeligt have en Qualcomm Snapdragon 710-processor, 4 eller 6 GB RAM og 64 eller 128 GB lagerplads. Batteriets kapacitet vil, ifølge rygterne, være 2.730 mAh.

Den nye Razr kommer angiveligt i farverne hvid, sort og guld. Netop ”guld” var en af de store farver på Razr-serien, der satte sig på mobilmarkedet i 2004.

Herunder kan du se mine originale videoklips fra 2004 af Razr V3.

Konkurrenten Samsung er netop nået ud i butikkerne med Samsung Galaxy Fold til godt 16.000 kroner. Galaxy Fold er også tilgængelig i Danmark. De første indtryk af Galaxy Fold kan du læse her. Den foreløbige konklusion er, at Galaxy Fold har en temmelig imponerende skærm der på en og samme tid er mega skrøbelig.

Kan du huske Motorola Razr?

Mere til historien

Ny teknologi kommer ikke uden udfordringer. Samsung måtte eksempelvis bremse salgsstarten af Galaxy Fold, da de første internationale anmeldere kom til at ødelægge telefonen – ved at mærke uden det var med vilje. Nu må vi se om det Lenovo-ejede Motorola er mere heldige.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram