Motorola flipper Razr ud i november

0

Razr Flip, Razr Fold eller noget helt andet? Motorola Razr flippes ud i november. Invitationerne til eventen er ude nu.

Efter mange rygter i lang lang tid lader Motorola nu til selv at være klar til at tale om den kommende Motorola Razr.

Den ikoniske klaptelefon ventes lanceret i en ny version, der benytter sig af foldbar skærmteknologi. Klaptelefonen genoplives altså med en skærm, der beskyttes mellem to ydre skaller.

Motorola har udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. Vedlagt invitationen findes et gif-billede, der igen teaser for noget der klapper eller flipper.

Teksten ”You’re going to flip” indgår også ligesom teksten ”An original unlike any other”.

Det kunne tyde på, at telefonen, som Motorola vil lancere, ikke bliver kaldt en ”foldable” men en ”flip-telefon”. Dette er naturligvis bare et gæt.

I sidste måned fortalte kilder til CNET, at Motorola oprindeligt havde planlagt en sommerevent for den flip- og/eller foldbare Motorola Razr. Nu hvor sommeren forlængst er væk, bliver det jo så en sen efterårsrelease i stedet.

Motorola Razr Flip, eller hvad navnet officielt bliver, vil angibeligt have en Qualcomm Snapdragon 710-processor, 4 eller 6 GB RAM og 64 eller 128 GB lagerplads. Batteriets kapacitet vil, ifølge rygterne, være 2.730 mAh.

Den nye Razr kommer angiveligt i farverne hvid, sort og guld. Netop ”guld” var en af de store farver på Razr-serien, der satte sig på mobilmarkedet i 2004.

Herunder kan du se mine originale videoklips fra 2004 af Razr V3.

Konkurrenten Samsung er netop nået ud i butikkerne med Samsung Galaxy Fold til godt 16.000 kroner. Galaxy Fold er også tilgængelig i Danmark. De første indtryk af Galaxy Fold kan du læse her. Den foreløbige konklusion er, at Galaxy Fold har en temmelig imponerende skærm der på en og samme tid er mega skrøbelig.

Kan du huske Motorola Razr?

Mere til historien

Ny teknologi kommer ikke uden udfordringer. Samsung måtte eksempelvis bremse salgsstarten af Galaxy Fold, da de første internationale anmeldere kom til at ødelægge telefonen – ved at mærke uden det var med vilje. Nu må vi se om det Lenovo-ejede Motorola er mere heldige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer