Motorola flipper Razr ud i november

Razr Flip, Razr Fold eller noget helt andet? Motorola Razr flippes ud i november. Invitationerne til eventen er ude nu.

Efter mange rygter i lang lang tid lader Motorola nu til selv at være klar til at tale om den kommende Motorola Razr.

Den ikoniske klaptelefon ventes lanceret i en ny version, der benytter sig af foldbar skærmteknologi. Klaptelefonen genoplives altså med en skærm, der beskyttes mellem to ydre skaller.

Motorola har udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. Vedlagt invitationen findes et gif-billede, der igen teaser for noget der klapper eller flipper.

Teksten ”You’re going to flip” indgår også ligesom teksten ”An original unlike any other”.

Det kunne tyde på, at telefonen, som Motorola vil lancere, ikke bliver kaldt en ”foldable” men en ”flip-telefon”. Dette er naturligvis bare et gæt.

I sidste måned fortalte kilder til CNET, at Motorola oprindeligt havde planlagt en sommerevent for den flip- og/eller foldbare Motorola Razr. Nu hvor sommeren forlængst er væk, bliver det jo så en sen efterårsrelease i stedet.

Motorola Razr Flip, eller hvad navnet officielt bliver, vil angibeligt have en Qualcomm Snapdragon 710-processor, 4 eller 6 GB RAM og 64 eller 128 GB lagerplads. Batteriets kapacitet vil, ifølge rygterne, være 2.730 mAh.

Den nye Razr kommer angiveligt i farverne hvid, sort og guld. Netop ”guld” var en af de store farver på Razr-serien, der satte sig på mobilmarkedet i 2004.

Herunder kan du se mine originale videoklips fra 2004 af Razr V3.

Konkurrenten Samsung er netop nået ud i butikkerne med Samsung Galaxy Fold til godt 16.000 kroner. Galaxy Fold er også tilgængelig i Danmark. De første indtryk af Galaxy Fold kan du læse her. Den foreløbige konklusion er, at Galaxy Fold har en temmelig imponerende skærm der på en og samme tid er mega skrøbelig.

Kan du huske Motorola Razr?

Mere til historien

Ny teknologi kommer ikke uden udfordringer. Samsung måtte eksempelvis bremse salgsstarten af Galaxy Fold, da de første internationale anmeldere kom til at ødelægge telefonen – ved at mærke uden det var med vilje. Nu må vi se om det Lenovo-ejede Motorola er mere heldige.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram