Foldbar Motorola Razr måske afsløret på billeder

1

Evan Blass har lækket flere billeder af det, der måske er den foldbare smartphone fra Motorola, som ventes at få navnet Motorola Razr. Se billederne her.

Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)

Har vi netop fået set de første billeder af Motorolas bud på en foldbar smartphone. Motorola Razr genoplives måske – i hvert fald på navnet. I modsætning til den ikoniske Razr fra starten af 00’erne, så vil den nye komme med en foldbar skærm, som det også er set på Samsung Galaxy Fold.

Det er den oftest pålidelige Twitter-bruger Evan Blass (@EvLeaks), og den hollandske side Mobiel Kopen, som har lækket billederne af det, der altså ventes at være den nye Motorola Razr. Det skriver Android Authority,

Vi forventer Motorola Razr er en mere ”midrange-enhed” i forhold til Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X. De lækkede specifikationer for den nye Razr tyder på, at den kommer med en Qualcomm Snapdragon 710 processor, 4 GB eller 6 GB RAM, 64 GB eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 2.730 mAh. Disse specifikationer burde betyde, at Motorola satser på, at få mere bredde på køberne af de foldbare smartphones. Hvis de altså holder stik.

Den oprindelige Motorola Razr var rigtig tynd, hvilket måske var en af grundene til, at den var så populær. Noget af designet fra den oprindelige er dog videreført på den nye foldbare Razr.

  • Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
  • Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
  • Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
  • Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
  • Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)

Det ser ud til, at den er noget tyndere end Samsung Galaxy Fold. Dog ved vi ikke noget om tykkelsen før Motorola er klar med det officielle spec sheet. I skrivende stund er de oplysninger, som vi har, blot rygter og spekulationer.

Motorola har indtil videre udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. I invitationen indgår teksten ”You’re going to flip” og ”An original unlike any other”. Så forventningerne er høje.

Motorola flipper Razr ud i november

Mere til historien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer