Foldbar Motorola Razr måske afsløret på billeder

Evan Blass har lækket flere billeder af det, der måske er den foldbare smartphone fra Motorola, som ventes at få navnet Motorola Razr. Se billederne her.

Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)

Har vi netop fået set de første billeder af Motorolas bud på en foldbar smartphone. Motorola Razr genoplives måske – i hvert fald på navnet. I modsætning til den ikoniske Razr fra starten af 00’erne, så vil den nye komme med en foldbar skærm, som det også er set på Samsung Galaxy Fold.

Det er den oftest pålidelige Twitter-bruger Evan Blass (@EvLeaks), og den hollandske side Mobiel Kopen, som har lækket billederne af det, der altså ventes at være den nye Motorola Razr. Det skriver Android Authority,

Vi forventer Motorola Razr er en mere ”midrange-enhed” i forhold til Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X. De lækkede specifikationer for den nye Razr tyder på, at den kommer med en Qualcomm Snapdragon 710 processor, 4 GB eller 6 GB RAM, 64 GB eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 2.730 mAh. Disse specifikationer burde betyde, at Motorola satser på, at få mere bredde på køberne af de foldbare smartphones. Hvis de altså holder stik.

Den oprindelige Motorola Razr var rigtig tynd, hvilket måske var en af grundene til, at den var så populær. Noget af designet fra den oprindelige er dog videreført på den nye foldbare Razr.

Det ser ud til, at den er noget tyndere end Samsung Galaxy Fold. Dog ved vi ikke noget om tykkelsen før Motorola er klar med det officielle spec sheet. I skrivende stund er de oplysninger, som vi har, blot rygter og spekulationer.

Motorola har indtil videre udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. I invitationen indgår teksten ”You’re going to flip” og ”An original unlike any other”. Så forventningerne er høje.

Motorola flipper Razr ud i november

Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram