Foldbar Motorola Razr måske afsløret på billeder

Evan Blass har lækket flere billeder af det, der måske er den foldbare smartphone fra Motorola, som ventes at få navnet Motorola Razr. Se billederne her.

Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)

Har vi netop fået set de første billeder af Motorolas bud på en foldbar smartphone. Motorola Razr genoplives måske – i hvert fald på navnet. I modsætning til den ikoniske Razr fra starten af 00’erne, så vil den nye komme med en foldbar skærm, som det også er set på Samsung Galaxy Fold.

Det er den oftest pålidelige Twitter-bruger Evan Blass (@EvLeaks), og den hollandske side Mobiel Kopen, som har lækket billederne af det, der altså ventes at være den nye Motorola Razr. Det skriver Android Authority,

Vi forventer Motorola Razr er en mere ”midrange-enhed” i forhold til Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X. De lækkede specifikationer for den nye Razr tyder på, at den kommer med en Qualcomm Snapdragon 710 processor, 4 GB eller 6 GB RAM, 64 GB eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 2.730 mAh. Disse specifikationer burde betyde, at Motorola satser på, at få mere bredde på køberne af de foldbare smartphones. Hvis de altså holder stik.

Den oprindelige Motorola Razr var rigtig tynd, hvilket måske var en af grundene til, at den var så populær. Noget af designet fra den oprindelige er dog videreført på den nye foldbare Razr.

Det ser ud til, at den er noget tyndere end Samsung Galaxy Fold. Dog ved vi ikke noget om tykkelsen før Motorola er klar med det officielle spec sheet. I skrivende stund er de oplysninger, som vi har, blot rygter og spekulationer.

Motorola har indtil videre udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. I invitationen indgår teksten ”You’re going to flip” og ”An original unlike any other”. Så forventningerne er høje.

Motorola flipper Razr ud i november

Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram