Foldbar Motorola Razr måske afsløret på billeder

Evan Blass har lækket flere billeder af det, der måske er den foldbare smartphone fra Motorola, som ventes at få navnet Motorola Razr. Se billederne her.

Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)
Motorola Razr (Kilde: Evan Blass)

Har vi netop fået set de første billeder af Motorolas bud på en foldbar smartphone. Motorola Razr genoplives måske – i hvert fald på navnet. I modsætning til den ikoniske Razr fra starten af 00’erne, så vil den nye komme med en foldbar skærm, som det også er set på Samsung Galaxy Fold.

Det er den oftest pålidelige Twitter-bruger Evan Blass (@EvLeaks), og den hollandske side Mobiel Kopen, som har lækket billederne af det, der altså ventes at være den nye Motorola Razr. Det skriver Android Authority,

Vi forventer Motorola Razr er en mere ”midrange-enhed” i forhold til Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X. De lækkede specifikationer for den nye Razr tyder på, at den kommer med en Qualcomm Snapdragon 710 processor, 4 GB eller 6 GB RAM, 64 GB eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 2.730 mAh. Disse specifikationer burde betyde, at Motorola satser på, at få mere bredde på køberne af de foldbare smartphones. Hvis de altså holder stik.

Den oprindelige Motorola Razr var rigtig tynd, hvilket måske var en af grundene til, at den var så populær. Noget af designet fra den oprindelige er dog videreført på den nye foldbare Razr.

Det ser ud til, at den er noget tyndere end Samsung Galaxy Fold. Dog ved vi ikke noget om tykkelsen før Motorola er klar med det officielle spec sheet. I skrivende stund er de oplysninger, som vi har, blot rygter og spekulationer.

Motorola har indtil videre udsendt invitationer til et pressearrangement den 13. november 2019. I invitationen indgår teksten ”You’re going to flip” og ”An original unlike any other”. Så forventningerne er høje.

Motorola flipper Razr ud i november

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram