Ho ho ho – glæd børnene og ring til Julemanden

Vil du være populær hos ungerne? Så er det ikke dumt, at at ringe til Julemanden. Du kan få telefonnummeret her, men pas på - ungerne vil sige "igen, igen".

Julemanden (Foto: Pixabay.com)
Julemanden (Foto: Pixabay.com)

Et af de mest populære telefonnumre i december er ikke et mobilnummer, men derimod et godt gammeldags fastnetnummer. Det er nemlig telefonnummeret til Julemanden.

➡️ Julemandens telefonnummer finder du her (opdateret 2020)

Det var Tele Sønderjylland, som i midten af firserne fik idéen, at man kunne ringe til Julemanden. Derfor fik Julemanden en fastnettelefon (i 1986). Siden da har han modtaget mange hundrede tusinde opkald fra børn og voksne.

Det er også den søde juletid, som er højsæsonen, men der er faktisk nogen, der ringer til Julemanden hele året.

Du ringer aldrig forgæves til Julemanden, uanset om det er en travl december eller januar måned, hvor han burde sove ud efter en travl jul.

Det er Lars Thiesgaard, der ligger stemme til Julemanden. Han er desuden også kendt for at have indtalt danske stemmer til Pumba, Grisling, Scooby-Doo og mange mange flere.

Online julegaveshopping – sæt dig ind i byttereglerne

Du kan træffe Julemanden på telefonnummeret 70 24 12 07. Det koster normaltakst at ringe.

Send brev til Julemanden

Hvis du synes, at det også kunne være hyggeligt at sende et analogt brev til Julemanden eksempelvis med din ønskeseddel, så er dette også fortsat muligt. Du kan skrive til nedenstående adresse:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Mere til historien

I januar 2013 var der 10.000 opkald, som blev besvaret. Dog er det intet mod december 2016, hvor der var 132.328 som kom igennem på det populære nummer. Alene den 24. december 2016 var der 10.191 opkald. I 2015 blev der samlet set modtaget 355.319 opkald.

Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Julemandens telefonnummer - du kan ringe nu

Tag telefonen og ring til Julemanden. Det er en sjov måde for børn og voksne at komme i julestemning på. Her finder du Julemandens telefonnummer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram