Julemandens telefonnummer – du kan ringe nu

Tag telefonen og ring til Julemanden. Det er en sjov måde for børn og voksne at komme i julestemning på. Her finder du Julemandens telefonnummer.

Julemandens telefonnummer
Du kan ringe til Julemanden på 70 24 12 07. Han svarer fra december til november. (Foto: Gerd Altmann)

Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Det har det været siden 1986, hvor Julemanden fik sin første fastnettelefon.

OBS: Denne artikel findes i en opdateret udgave… Julemandens telefonnummer

Det er TDC, der siden 1986 har lagt telefonlinjer til selveste Julemanden, der trods travlhed med at indsamle gaveønsker fra børn i hele Danmark – ja hele verden – alligevel har overskud til at spørge: “Hvad ønsker du allermest til jul?“.

Når du ringer til Julemanden, vil du og børnene opdage, at han kan huske jer fra sidste år. Han kan dog ikke huske hvor gammel du er – måske fordi rensdyrene skal have en stor tot hø, og det er trods alt vigtigere, end at huske alderen på alle de børn som hvert år ringer til Julemanden på 70 24 12 07.

Julemandens telefonnummer takseres til normaltakst.

Julemanden kommer fra Grønland men fik telefon i Sønderjylland

Hjemme hos os er det en del af juletraditionerne, at vi ringer til Julemanden. Børnene elsker det og traditioner skal man ikke pille ved, så bliver der ballade. Nu skal du høre hvorfor man ikke må pille ved Julemandens telefonlinje.

Idéen til at børn kan ringe til Julemanden opstod i 1986, hvor det daværende Tele Sønderjylland åbnede telefonnummeret. Her fik TDC den danske voiceactor Lars Thiesgaard til indtale historien på en hyggelig telefonsvarer-tjeneste. Lars’ stemme er kendt fra Peter Plys (Grisling) over Byggemand Bob til Løvernes Konge samt bunkevis af andre stemmeskuespil. Her i blandt også den rødklædte fyr fra Grønland.

I 2009 nedlagde TDC telefonnummeret til Julemanden, men da julen stod for døren, blev TDC bestormet af henvendelser fra danskere, der stadig ville kontakte Julemanden og få en lille snak sammen med deres børn. Herefter blev Julemandens telefonnummer genaktiveret og har været i drift lige siden – året rundt.

Der ringes til Julemanden året rundt

På 34. år tager sagnfiguren imod opkald og gør det i øvrigt året rundt, men det store rykind er selvfølgelig i december.

I 2018 tog han telefonen over 149.000 gange, mens det i 2017 blev til 307.000 opkald fordelt over hele året. Alene i december 2017 var der 119.000 opkald, oplyser TDC.

Hvis du vil vide mere om Julemanden og hans rød/hvide dragt samt forholdet til Coca-Cola, så tjek denne artikel hos Den Gamle By.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Julemandens adresse

Vil du sende et postkort til Julemanden med dine juleønsker, kan du skrive til denne adresse.

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Mere til historien

Står du juleaften og mangler teksterne til julens samler og sange, er der naturligvis hjælp at hente på nettet. Her finder du teksterne til sangene omkring juletræet.

Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

(mere…)
Julesange og sangtekster til download

TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julesangene, så er de tilgængelig online. Her er downloadlink til julesange.

(mere…)
Vil du mere end ringe til julemanden?

De fleste kender julemandens telefonnummer, men du kan faktisk også sende julemanden din ønskeseddel og få svar - helt gratis.

(mere…)
Julemandens nummer i 2023

Du kan ringe til Julemanden og sætte gang i julestemningen hos børnene. Her er telefonnummeret.

(mere…)
Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram