Apple har fjernet brugeranmeldelser fra deres webshop

Brugeranmeldelser og karakterer til Apples produkter er fjernet fra deres officielle webshop i flere lande. Er det bevidst?

Apple har tidligere vist brugeranmeldelser og karakterer på deres produkter i deres officielle webshop. Disse er nu forsvundet. Det skete i weekenden 16.-17. november i Storbritannien, USA og Australien.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Det er hjemmesiden Appleinsider, som har opdaget at disse brugeranmeldelser og karakterer er væk. Det er ifølge dem sket natten mellem den 16. og 17. november. Det anses, som at være en bevidst handling, da det er sket i flere lande.

AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)
AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)

Der spekuleres nu i, hvorfor Apple har fjernet disse brugeranmeldelser og karakterer, samt hvorfor det så kun er i nogle lande, det er sket.

Den nye MacBook Pro 16-tommer har blandt andet fået dårlig kritik i en video. Det skulle dog være mærkeligt, hvis det har fået Apple til at træffe valget, da videoen ikke er set så mange gange.

16” MacBook Pro har nyt tastatur og mere power

Appleinsider har kontaktet Apple for, at få klarhed over hvorfor de har fjernet disse anmeldelser og karakterer, samt om de kommer tilbage. Apple har i skrivende stund ikke svaret på henvendelsen.

Er Apple utroværdig, når de fjerner disse brugeranmeldelser og karakterer? Eller benytter du dig alligevel ikke af andres anmeldelser inden du køber et produkt?

Mere til historien

Analysefirmaet Strategy Analytics forventer i øvrigt, at Apple er den smartphone-producent, som i 2020, vil sælge flest 5G-telefoner. Dette til trods for, at Apple på nuværende tidspunkt endnu ikke har lanceret en smartphone med 5G-understøttelse.

Læs også:
Phil Schiller taler nu om det nye MacBook Pro tastatur

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram