Apple har fjernet brugeranmeldelser fra deres webshop

Brugeranmeldelser og karakterer til Apples produkter er fjernet fra deres officielle webshop i flere lande. Er det bevidst?

Apple har tidligere vist brugeranmeldelser og karakterer på deres produkter i deres officielle webshop. Disse er nu forsvundet. Det skete i weekenden 16.-17. november i Storbritannien, USA og Australien.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Det er hjemmesiden Appleinsider, som har opdaget at disse brugeranmeldelser og karakterer er væk. Det er ifølge dem sket natten mellem den 16. og 17. november. Det anses, som at være en bevidst handling, da det er sket i flere lande.

AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)
AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)

Der spekuleres nu i, hvorfor Apple har fjernet disse brugeranmeldelser og karakterer, samt hvorfor det så kun er i nogle lande, det er sket.

Den nye MacBook Pro 16-tommer har blandt andet fået dårlig kritik i en video. Det skulle dog være mærkeligt, hvis det har fået Apple til at træffe valget, da videoen ikke er set så mange gange.

16” MacBook Pro har nyt tastatur og mere power

Appleinsider har kontaktet Apple for, at få klarhed over hvorfor de har fjernet disse anmeldelser og karakterer, samt om de kommer tilbage. Apple har i skrivende stund ikke svaret på henvendelsen.

Er Apple utroværdig, når de fjerner disse brugeranmeldelser og karakterer? Eller benytter du dig alligevel ikke af andres anmeldelser inden du køber et produkt?

Mere til historien

Analysefirmaet Strategy Analytics forventer i øvrigt, at Apple er den smartphone-producent, som i 2020, vil sælge flest 5G-telefoner. Dette til trods for, at Apple på nuværende tidspunkt endnu ikke har lanceret en smartphone med 5G-understøttelse.

Læs også:
Phil Schiller taler nu om det nye MacBook Pro tastatur

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram