Apple har fjernet brugeranmeldelser fra deres webshop

21

Brugeranmeldelser og karakterer til Apples produkter er fjernet fra deres officielle webshop i flere lande. Er det bevidst?

Apple har tidligere vist brugeranmeldelser og karakterer på deres produkter i deres officielle webshop. Disse er nu forsvundet. Det skete i weekenden 16.-17. november i Storbritannien, USA og Australien.

Apple har fokus på iOS 14 bliver uden så mange fejl

Det er hjemmesiden Appleinsider, som har opdaget at disse brugeranmeldelser og karakterer er væk. Det er ifølge dem sket natten mellem den 16. og 17. november. Det anses, som at være en bevidst handling, da det er sket i flere lande.

AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)
AppleInsider har via Wayback Machine fundet ud af, at Brugeranmeldelser og Karakterer er fjernet natten mellem 16. og 17. november (Kilde: Apple Insider)

Der spekuleres nu i, hvorfor Apple har fjernet disse brugeranmeldelser og karakterer, samt hvorfor det så kun er i nogle lande, det er sket.

Den nye MacBook Pro 16-tommer har blandt andet fået dårlig kritik i en video. Det skulle dog være mærkeligt, hvis det har fået Apple til at træffe valget, da videoen ikke er set så mange gange.

16” MacBook Pro har nyt tastatur og mere power

Appleinsider har kontaktet Apple for, at få klarhed over hvorfor de har fjernet disse anmeldelser og karakterer, samt om de kommer tilbage. Apple har i skrivende stund ikke svaret på henvendelsen.

Er Apple utroværdig, når de fjerner disse brugeranmeldelser og karakterer? Eller benytter du dig alligevel ikke af andres anmeldelser inden du køber et produkt?

Mere til historien

Analysefirmaet Strategy Analytics forventer i øvrigt, at Apple er den smartphone-producent, som i 2020, vil sælge flest 5G-telefoner. Dette til trods for, at Apple på nuværende tidspunkt endnu ikke har lanceret en smartphone med 5G-understøttelse.

Læs også:
Phil Schiller taler nu om det nye MacBook Pro tastatur

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer