Afslører disse billeder designet på Samsung Galaxy S11e?

0

Billeder af det, som ventes at være, den prisvenlige Galaxy S11e ser ud til at være afsløret. Se billederne her.

Der har allerede været lækket billeder af nogle uofficielle CAD-renderinger af Galaxy S11. Nu er turen så kommet til den mere prisvenlige Galaxy S11e.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S11 – måske de første billeder?

Viser disse billeder at have noget med virkeligheden at gøre, så kommer der til at ske nogle ændringer sammenlignet med forgængeren Galaxy S10e.

Samsung Galaxy S10e – den spændende budgetversion

Holder disse billeder stik, så bliver anden generation af den prisvenlige Galaxy S-model ganske interessant. Ud fra de lækkede billeder får den en kurvet skærm, triple-kamera placeret i det ene hjørne på bagsiden og måske er den rygtede 108 megapixels sensor også en del af denne model. Det skriver Pocketnow.

  • CAD-billeder af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S11e (Foto: @OnLeaks)
  • CAD-billeder af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S11e (Foto: @OnLeaks)
  • CAD-billeder af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S11e (Foto: @OnLeaks)

Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

Specifikationerne ventes blandt andet også at være, som følgende: Qualcomm Snapdragon 865 processor eller Exynos 990, 3.900 mAh batteri og en 6,2 eller 6,3 tommer skærm. Batteriet ventes at være mellem 3.100 og 4.000 mAh. Rygterne svirrer også om, at der vil komme en 5G-variant af denne enhed.

I vores anmeldelse af dette års “e-model”, roste vi Galaxy S10e meget og kaldte den for “det bedste køb i Galaxy S10-serien”. Telefonen fik 5 stjerner ud af 6.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det ventes desuden, at Samsung siger farvel til 3,5 mm jackstikket med Galaxy S11-serien, hvis man skal tro den ofte ret pålidelige Twitter-bruger @OnLeaks.

Ifølge GSMArena så vil Galaxy S11e blive lanceret den 11. februar 2020.

Det er dog vigtigt at huske, at Samsung på nuværende tidspunkt ikke har meldt noget ud om nogle Galaxy S11-produkter og der er altså tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10+ i en særlig Star Wars Edition. Denne lanceres i Danmark – dog forhandles den kun via Samsungs officielle hjemmeside. Se den danske pris her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer