Afslører disse billeder designet på Samsung Galaxy S11e?

Billeder af det, som ventes at være, den prisvenlige Galaxy S11e ser ud til at være afsløret. Se billederne her.

CAD-billeder af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S11e (Foto: @OnLeaks)
CAD-billeder af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S11e (Foto: @OnLeaks)

Der har allerede været lækket billeder af nogle uofficielle CAD-renderinger af Galaxy S11. Nu er turen så kommet til den mere prisvenlige Galaxy S11e.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S11 - måske de første billeder?

Viser disse billeder at have noget med virkeligheden at gøre, så kommer der til at ske nogle ændringer sammenlignet med forgængeren Galaxy S10e.

Samsung Galaxy S10e – den spændende budgetversion

Holder disse billeder stik, så bliver anden generation af den prisvenlige Galaxy S-model ganske interessant. Ud fra de lækkede billeder får den en kurvet skærm, triple-kamera placeret i det ene hjørne på bagsiden og måske er den rygtede 108 megapixels sensor også en del af denne model. Det skriver Pocketnow.

Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

Specifikationerne ventes blandt andet også at være, som følgende: Qualcomm Snapdragon 865 processor eller Exynos 990, 3.900 mAh batteri og en 6,2 eller 6,3 tommer skærm. Batteriet ventes at være mellem 3.100 og 4.000 mAh. Rygterne svirrer også om, at der vil komme en 5G-variant af denne enhed.

I vores anmeldelse af dette års "e-model", roste vi Galaxy S10e meget og kaldte den for "det bedste køb i Galaxy S10-serien". Telefonen fik 5 stjerner ud af 6.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det ventes desuden, at Samsung siger farvel til 3,5 mm jackstikket med Galaxy S11-serien, hvis man skal tro den ofte ret pålidelige Twitter-bruger @OnLeaks.

Ifølge GSMArena så vil Galaxy S11e blive lanceret den 11. februar 2020.

Det er dog vigtigt at huske, at Samsung på nuværende tidspunkt ikke har meldt noget ud om nogle Galaxy S11-produkter og der er altså tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10+ i en særlig Star Wars Edition. Denne lanceres i Danmark - dog forhandles den kun via Samsungs officielle hjemmeside. Se den danske pris her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram