Nu åndes Telia for alvor i nakken

Den lille udfordrer 3 ses nu i bag- og sidespejlene hos Telia. 3 ventes at presse Telia væk fra tredjepladsen i år.

Teleselskabet 3 har altid været ”den lille” i Danmark. Over tid har flere i branchen smilet overbærende, når snakken er faldet på 3.

Telebranchen er uforudsigelig. Den lille har vokset sig stor – rigtig stor. Nogle af konkurrenterne har i samme periode oplevet kundetab.

I det seneste kvartalsregnskab noterer 3 et plus på 18.000 nye mobilkunder. Det bringer 3 op på 1.405.000 mobilkunder i Danmark.

Telia, som er den nærmeste konkurrent, havde i kvartalet et fald på 12.000 kunder. Dermed lander Telia på 1.429.000. Lige nu adskilles Telia og 3 med kun 24.000 mobilkunder.

3’s omsætning er faldet fra 691 millioner kroner til 648 millioner kroner. Det er tredje kvartal sidste år sammenlignet med tredje kvartal i år. Driftsresultatet steg tilgengæld fra 178 til 190 millioner kroner.

Hvis udviklingen over de seneste mange kvartaler fortsætter, hvor Telia taber og 3 går frem, så bliver 3 det tredjestørste teleselskab i Danmark inden udgangen af 2019.

- ”Når vi passerer Telia, så er målet Telenor. Hvis man kører cykelløb, så kigger man jo ikke på dem, man har overhalet, men på dem, der stadig er foran,” siger 3’s direktør Morten Christiansen til Berlingske.

I andet kvartal i år havde Telenor 1.659.000 mobilkunder i Danmark.

OVERBLIK: Så mange mobilkunder har de danske teleselskaber

Mere til historien

Morten Christiansen har været med på hele 3’s rejse. Siden 2005 har han været administrerende direktør for 3’s skandinaviske forretning.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram